in

Alarmă în Marea Britanie: Boris Johnson a fost dus la terapie intensivă. Și-a delegat atribuțiile

Boris Johnson a fost dus la terapie intensivă

Premierul a fost mutat la terapie intensivă la spitalul St. Thomas din Londra, la ora 19:00 în această seară, având probleme din cauza coronavirusului. Este conștient și i-a cerut secretarului de externe, Dominic Raab, să îl înlocuiască.

Boris Johnson a fost mutat la terapie intensivă după ce starea lui s-a înrăutățit, a anunțat Downing Street în această seară.

Primul ministru, care a fost internat aseară la spitalul St Thomas din Londra, a fost mutat la terapie intensivă la 19:00 în această seară.

Un purtător de cuvânt al premierului a declarat: „De duminică seară, premierul a fost sub îngrijirea medicilor de la Spitalul St Thomas” din Londra, după ce a fost internat cu simptome persistente de coronavirus.

Luni seara starea premierul s-a agravat

În această după-amiază, starea premierului s-a înrăutățit și, la sfatul echipei sale medicale, a fost mutat la secția de Terapie Intensivă din spital.

Primul ministru i-a cerut secretarului de externe, Dominic Raab, care este primul secretar de stat, să îl înlocuiască acolo unde este necesar.

Primul ministru primește îngrijiri excelente și mulțumește întregului personal NHS pentru munca grea și dăruirea lor.”

Articole similare:

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 439 de noi decese în Marea Britanie. Bilanţul total al morţilor de COVID-19 este acum de 5.373 în Regatul Unit. Luni, 6 aprilie, la ora 08:00 GMT, fuseseră testate în total 208.837 de persoane, din care 51.608 au fost depistate pozitiv.

Coronavirus în Italia, Spania, Austria și Germania

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

româncă întoarsă

Româncă întoarsă din UK, în carantină la Mamaia: «Nu ştiu cum o să rezistăm 14 zile în condiţile astea! Am venit sănătoşi şi plecăm bolnavi»

Dragoș Moștenescu în izolare

Dragoș Moștenescu, în izolare la Londra, a lansat un serial online despre cum stă cu familia în casă 24 de ore din 24