Menu
in

Alegeri în Kent, politicienii sar pe români: “Ne invadează”

Pentru că în districtul Kent se apropie alegerile locale (2 mai), subiectul invaziei românilor este primul pe lista de subiecte electorale.

Paul Carter, liderul conservator al Consiliului Districtual Kent a cerut realizarea unui raport privind potenţialul impact al imigraţiei românilor şi bulgarilor în Kent, având în vedere ridicarea restricţiilor, la sfârşitul acestui an.



Paul Carter a spus că vrea să stabilească cât de multe persoane ar putea veni în district odată ce restricţiile vor fi ridicate. Grupurile din opoziţie susţin că raportul va fi inutil şi l-au acuzat că îşi face campanie electorală.

Membrii Consiliului Districtului Kent vor vota pe 15 aprilie dacă să comande (şi să plătească) sau nu studiul despre români!

Carter a declarat: “Cererile pentru serviciile guvernamentale locale şi pentru serviciile de sănătate ar putea ajunge la un nivel dramatic, la fel cele pentru beneficii şi locuri de muncă.

În Kent avem 10.000 de persoane cu vârsta sub 25 de ani şomere. Vrem să ne asigurăm că facem tot ce putem pentru a păstra locurile de muncă din Kent pentru oamenii din Kent”.

Consilierul liberal-democrat Trudy Dean a spus: “Bănuiesc că nu este consiliul districtual organizaţia potrivită să facă această muncă. Nu avem persoane care să fie în măsură să strângă informaţia.

De asemenea, ştim că guvernul nu a strâns nicio informaţie de încredere în această privinţă”.

Momentul anunţului a fost pus sub semnul întrebării de consilierul laburist Gordon Cowan. “Trebuie să ne uităm în jur şi să analizăm cum să ne descurcăm cu aceste probleme, dar nu cred că este momentul potrivit să ne ocupăm de ele.

Paul Carter a venit cu acest raport într-un moment în care sunt în perspectivă alegeri pe 2 mai şi încearcă să aibă câştig pentru propriile interese“, a spus el.

Preşedintele UKIP pentru Sud-Est, Roger Bird, a spus: “Apreciez districtul Kent pentru evidenţierea acestei probleme deoarece trebuie rezolvată, dar ce face cu adevărat este doar să încerce să atace ceva la care s-a angajat deja guvernul.

Acest guvern şi anteriorul guvern laburist pur şi simplu au spus da deschiderii uşilor pentru imigraţie”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version