in

Amazon face o schimbare uriașă în livrările din Marea Britanie, clienții sunt furioși

Amazon face o schimbare uriașă în livrările din Marea Britanie. Suma minimă pe care trebuie să o cheltuiți pentru a beneficia de livrări gratuite pe Amazon a crescut de la 25 de lire sterline la 35 de lire sterline, iar clienții furioși au apelat la social media pentru a-și exprima frustrarea. Se pare că schimbarea a fost introdusă săptămâna aceasta, iar clienții furioși au apelat la social media pentru a-și exprima frustrarea. Scriind pe X, cunoscut anterior ca Twitter, o persoană a spus: “Adăugarea unei sume suplimentare de 10 lire pentru a cheltui 35 de lire sterline pentru livrare gratuită este un pic exorbitant.
>>> Haos în principalele aeroporturi din Marea Britanie: turiști disperați, pierderi masive de bagaje. „O rușine națională”

Amazon face o schimbare uriașă în livrările din Marea Britanie

Un altul a spus: “£ 35 minim pentru Amazon livrare gratuită acum dacă nu aveți prime wtf.” O a treia persoană a adăugat: “Este timpul să faceți cumpărături în altă parte.” O a patra a spus: “Se pare că mă voi întoarce să cumpăr în magazin acum!” Cu toate acestea, comenzile care includ £ 10 sau mai mult de cărți eligibile încă se califică pentru livrare gratuită, scrie Mirror.

Profile

Există o altă modalitate de a evita plata costului majorat, prin comandarea unui articol care urmează să fie ridicat de la o “locație de ridicare” sau de la un dulap Amazon. Cu toate acestea, această opțiune nu este disponibilă pentru toate articolele vândute pe Amazon. Membrii Amazon Prime beneficiază de livrare gratuită pentru majoritatea comenzilor, deși trebuie să plătească 1,99 lire sterline pentru comenzile cu livrare în aceeași zi care sunt sub 20 de lire sterline.
>>> Sute de mii de părinți din Marea Britanie vor primi 50 de lire sterline de la HMRC

Membrii Prime vor continua să beneficieze de livrare rapidă și gratuită

Calitatea de membru Amazon Prime costă 8,99 £ pe lună sau 95 £ pe an. Dacă livrarea în aceeași zi este disponibilă pentru acel articol Prime, în mod normal trebuie să plasați comanda înainte de prânz pentru a primi pachetul până la ora 22:00. Taxa pentru clienții care nu sunt membri Prime este de 5,99 lire sterline.

Un purtător de cuvânt al Amazon a declarat pentru The Sun: “Există o serie de factori externi care influențează costurile de expediere în acest moment. Inovăm în mod constant și lucrăm pentru a aduce mai multă valoare clienților noștri, iar clienții care nu sunt membri Prime vor primi transport gratuit pentru toate comenzile mai mari de 35 de lire sterline. Membrii Prime vor continua să beneficieze de livrare rapidă și gratuită nelimitată într-o zi la milioane de articole, indiferent de valoarea comenzii.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Haos în principalele aeroporturi din Marea Britanie: turiști disperați, pierderi masive de bagaje. „O rușine națională”

HMRC ar putea să vă datoreze 3.000 de lire sterline dacă faceți acești pași simpli