in

Ambasadorul Marii Britanii, declarație șoc: „În ciuda absenței micilor din bucătăria englezească, un milion de români au ales să trăiască în UK…”

Declarații șocante ale ambasadorului Marii Britanii la București. În opinia sa, una din trăsăturile fundamentale ale românilor o reprezintă MICII. Un milion de mâncători de mici au ales să trăiască în UK, ÎN CIUDA FAPTULUI CĂ BUCĂTĂRIA ENGLEZEASCĂ NU OFERĂ MICI. Iată ce a putut să spună ambasadorul, potrivit Agerpres:

Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble, a afirmat, joi, la recepţia de Ziua Reginei, că aproximativ un milion de români au ales să trăiască în UK, în contextul Brexit-ului, a capriciilor vremii şi a diferenţelor culinare dintre cele două naţiuni.

„În ultimii doi ani de zile calitatea şi dimensiunea relaţiei bilaterale au crescut remarcabil. Am descoperit chiar că aproape un milion de români au ales să trăiască în Regatul Unit, în ciuda Brexit-ului, a vremii şi a absenţei micilor din bucătăria englezească„, a spus diplomatul.

Românii din UK, mâncători de mici fără mici

El a amintit că anul acesta se împlinesc 69 de ani de când Regina Elisabeta a II-a se află pe tronul Marii Britanii. „Regina şi-a dedicat viaţa Marii Britanii şi Commonwealth-ului”, a spus Noble şi a amintit că 2021 este un „an de tristeţe profundă pentru Regină” după moartea Prinţului Philip, duce de Edinburgh. În acest context, ambasadorul a amintit de prietenia dintre Prinţul Philip şi Regele Mihai.

În discursul său, ambasadorul Noble a amintit de implicarea misiunii britanice în susţinerea ONG-urilor române „care se ocupă cu provocări sociale precum violenţa împotriva femeilor sau exploatarea sexuală a minorilor”.

„Am sărbătorit în acest an aniversarea a 165 de ani de la dezrobirea romilor din România şi a 50 de ani de la declaraţia drepturilor romilor din 1971. Mai avem multe de făcut la nivel global, nu doar în România, pentru a obţine egalitatea adevărată”, a adăugat el.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]

Brexitul i-a frânt aripile. Elevă din România acceptată la Oxford nu are bani ca să își poată continua studiile

România pune toată Europa pe lista verde, în afară de Marea Britanie. 14 zile de carantină pentru nevaccinați