in

Angela Merkel le-a pus gând rău britanicilor: „Toate țările UE să îi pună în carantină pe cei care vin din Marea Britanie”

Cancelarul german Angela Merkel a cerut tuturor țărilor UE să-i oblige pe britanicii aflați în vacanță să intre în carantină.

Ministrul Mediului din Marea Britanie, George Eustice, a afirmat că o astfel de acțiune nu este necesară – în ciuda faptului că Marea Britanie cere în prezent o izolare de 10 zile la întoarcerea din toate destinațiile UE.

„Nu cred că o astfel de mișcare ar fi justificată, dar, evident, este de competența fiecărei țări să facă aceste judecăți”, a declarat el pentru LBC Radio.

Cancelarul german a cerut o abordare comună a UE, după ce cazurile de infectare cu varianta Delta din Marea Britanie au plasat țara în topul celor cu cele mai multe infecțiile Covid.

Vacanțele în țările de pe „lista galbenă”, INTERZISE. Boris Johnson dă o lovitură turismului din UK și UE

„În țara noastră, dacă veniți din Marea Britanie, trebuie să intrați în carantină – nu este cazul în fiecare țară europeană și aș vrea să văd asta”, a declarat Merkel în Bundestag.


Insulele Baleare, Malta și unele insule din Caraibe ar putea fi adăugate astăzi pe „lista verde” a Marii Britanii, scrie The Independent.

16.135 de cazuri noi au fost confirmate miercuri, 23 iunie, în Marea Britanie, cea mai mare cifră de la începutul lunii februarie.

În doar câteva săptămâni, Marea Britanie a trecut de la țara europeană cu cea mai mică rată Covid la cea mai mare –  Boris Johnson fiind criticat pentru că nu a reușit să oprească călătoriile din India la timp.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 14 In medie: 3.8]

Un bărbat din Marea Britanie a fost infectat cu COVID timp de 10 luni. „Mi-au organizat înmormântarea de cinci ori”

Anglia: Un român a făcut sute de mii de lire sterline din prostituție