in

Anglia: 200 de lire sterline amendă pentru cei care vor să plece în vacanță

Rezidenții din Anglia vor fi amendați cu 200 de lire sterline dacă vor fi prinși plecând în vacanță. În același timp, Marea Britanie a adăugat  Germania și Suedia pe lista de carantină.

Noile măsuri introduse de guvern înseamnă că plecarea într-o călătorie de vacanță ar putea duce la pedepsirea turiștilor.

Contravenienții pot fi primi amenzi de până la 6.400 de lire sterline – sau pot avea chiar dosar penal, scrie The Sun.

Acest lucru este în conformitate cu orice noile legi pentru pandemie, în timpul celui de-al doilea blocaj, care interzic orice călătorie de vacanță.

Petrecere cu 60 de persoane stricată de poliție. Organizatorul, amendat cu 10.000 de lire sterline

Ministrul britanic al Transporturilor a declarat: „Germania și Suedia au fost eliminate de pe lista coridoarelor de călătorie din Marea Britanie, fiind evaluate de Centrul Comun de Biosecuritate ca având un risc crescut de infecție. Pasagerii care sosesc în Marea Britanie din Germania și Suedia începând cu ora 04:00, sâmbătă, 7 noiembrie 2020, vor trebui să se autoizoleze timp de două săptămâni înainte de a respecta regulile interne.”


Anglia a intrat din nou în lockdown iar rezidenții au voie să plece de acasă doar pentru școală, serviciu, motive medicale, exerciții fizice, cumpărături sau îngrijirea persoanelor vulnerabile.

Pub-urile și restaurantele s-au închis.

Călătoriile internaționale sunt interzise în timpul perioadei restricțiilor, cu excepția celor în interes de serviciu.

Boris Johnson a arătat că un blocaj de patru săptămâni este suficient pentru ca virusul să nu se mai răspândească, pentru a salva sărbătoarea Crăciunului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Violatorul Marian Tănăsucă a fost condamnat. S-a prefăcut că leșină ca să își atragă victima

Unul din cele mai mari studii COVID-19 realizate în UK indică ASPIRINA ca posibil tratament: ”Este sigură, ieftină și larg disponibilă”