in

Anglia: Au explodat prețurile la testele COVID pentru ziua 2 și 8 după ce guvernul a anunțat noua listă galbenă

Au explodat prețurile la testele COVID pentru zilele a doua și a opta după ce guvernul a anunțat noua listă galbenă.

Astfel, potrivit Daily Mail, prețurile erau mai mari de cel puțin 3 ori față de cele afișate pe siteul guvernului. Mai mult, o companie percepea 525 de lire sterline pentru testare.

Cel puțin patru companii pentru testare au fost înființate doar în ultimele 12 luni, conform registrelor Companies House. Două dintre acestea au declarat sediul în spații de birouri „virtuale” – în zone bogate din Londra și din alte orașe.

Mai mulți români care zburau spre Londra au prezentat teste COVID false la îmbarcarea în avion

Deputatul laburist Ben Bradshaw, care face parte din comisia de transport a parlamentului, a descris sistemul semafor al guvernului pentru călătorii drept o „mizerie scumpă”.

„Guvernul Regatului Unit menține un sistem oribil de complex și costisitor de testare și carantină, care este un coșmar pentru public și o vacă de muls pentru companiile de testare fără scrupule”, a spus el. „Aceasta distruge inutil mii de locuri de muncă în sectorul turismului din Marea Britanie.”


În prezent, pasagerii care sosesc în Anglia din țările de pe lista galbenă trebuie să facă un test Covid-19 înainte de călătorie și să rezerve testele pentru zilele doi și opt. De asemenea, trebuie să stea în carantină zece zile la sosire.

De luni, britanicii care au ambele vaccinuri vor fi obligați să facă doar două teste – unul înainte de întoarcere și altul după sosire până în ziua a doua – și nu vor trebui să stea în carantină.


Anglia: Au explodat prețurile la testele COVID pentru ziua 2 și 8 după ce guvernul a anunțat noua listă galbenă…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 3.6]

Medicul șef pentru Anglia anunță un nou lockdown: „Am putea fi forțați să readucem restricțiile în câteva săptămâni”

Anglia: Români, arestați pentru exploatarea sexuală a unor minore de 13 și 17 ani