in

Anglia. Harta ieșirii din lockdown: Restricții până în iulie

Guvernul pregătește harta ieșirii din lockdown, cu relaxarea restricțiilor din patru în patru săptămâni, începând cu o vacanță de Paște „limitată”, scrie Daily Mail.

Eliminarea tuturor restricțiilor ar putea dura până în luna iulie, când țara ar putea reveni la „normal”.

Planul discutat de miniștri și liderii din industrie ar permite reducerea restricțiilor doar la intervale de patru săptămâni.

Abordarea treptată înseamnă că deschiderea afacerilor va trebui să aștepte cel puțin până la Paște – începutul lunii aprilie.

Acest lucru va include probabil redeschiderea locațiilor de vacanță și a hotelurilor mai mari, cu sălile de mese încă închise. De asemenea ar putea fi reluate sporturile, precum golful și tenisul.

Boris Johnson: „Ieșirea din lockdown va fi precaută, dar IREVERSIBILĂ”

Pub-urile, barurile și restaurantele vor trebui să aștepte până la începutul lunii mai, în conformitate cu planurile guvernului.

În etapa următoare, la începutul lunii iunie, vor fi relaxate mai mult restricțiile pentru pub-uri și restaurante, unde se va aplica regula celor șase în interior.

Industria ospitalității și a vacanțelor interne ar putea fi lăsată să revină la normal în luna iulie – cu distanțare socială.

Miniștrii nu vor lua o decizie finală cu privire la un calendar decât în ​​acest weekend, când li se vor prezenta cele mai recente date privind răspândirea virusului.

Se pare că prim-ministrul Boris Johnson este hotărât să fie precaut, având suficient spațiu pentru a se adapta la orice reapariție a virusului.

Faptul că regula celor șase și distanțarea socială sunt de așteptat să rămână în vigoare până în vară, indică amploarea îngrijorărilor legate de noile mutații.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Panică în Marea Britanie: A fost descoperită o nouă tulpină mutantă a coronavirusului

Român plecat la muncă în Anglia a ajuns să fie exploatat de o organizație criminală