in

Anglia: Măsurile de distanțare socială, imposibil de impus la terase. Patronii cer eliminare interdicției de a se consuma în interior

În timp ce șefii din poliție au spus că se luptă să aplice regulile de distanțare în afara pub-urilor, oamenii au uitat de restricții în primul weekend însorit de după relaxare.

Terasele în aer liber din pub-urile și restaurantele din întreaga țară – inclusiv Londra, Leeds și Newcastle – au fost arhiplione sâmbătă seara, petrecăreții profitând la maxim de noile libertăți.

S-a estimat că cele 50.000 de pub-uri și restaurante care vând alcool au vândut șase milioane de halbe de bere pentru a marca „Super Saturday”, scrie Daily Mail.

Sectorul ospitalității speră să-și recupereze unele dintre pierderile din ultimul an, iar patronii îl îndeamnă pe Boris Johnson să renunțe la regulile cu privire la consumul de alcool și mâncare în interior.

În schimb, șefii din poliție spun că aplicarea distanțării în exterior este imposibil de realizat și au adăugat că reducerea restricțiilor a creat „provocări pentru poliție”.

Anglia. Relaxare cu scandal. Clienții unui pub au invadat strada fără a ține cont de măsurile de protecție


Ken Marsh, președintele Federației Metropolitane de Poliție, a arătat în weekend fotografii din cartierul Soho din Londra drept „primul exemplu” al unei sarcini aproape imposibile cu care se confruntă polițiștii.

Grădinile din Anglia au fost redeschise la începutul săptămânii, în timp ce Marea Britanie continuă foaia de parcurs a lui Boris Johnson de ieșire din lockdown.

Conform normelor actuale, oamenii trebuie să rămână așezați în aer liber, să mănânce și să bea și să se limiteze la grupuri de cel mult șase persoane sau două gospodării.

Fostul director Pizza Express, Hugh Osmond, susține că nu există dovezi care să permită deschiderea magazinelor neesențiale, în timp ce restaurantele și pub-urile trebuie să rămână închise până pe 17 mai.

Într-o scrisoare adresată premierului, directorii executivi din marile lanțuri, inclusiv JD Wetherspoon, Young’s, Greene King și Pizza Hut, au cerut ca foaia de parcurs să continue – cu restricții ridicate complet din 21 iunie.

Secretarul pentru mediu George Eustice a declarat că este încă „prea devreme pentru a spune” dacă relaxarea poate continua luna viitoare.

Săptămâna trecută, șeful Revoluției Baruri a cerut o ieșire mai rapidă din închidere după redeschiderea ospitalității.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Proxenet român periculos, condamnat. Organizase o rețea de trafic cu carne vie în Scoția. Femeile erau aduse din zone sărace ale României

A speriat Anglia cu furturile sale, iar acum va fi expulzat în România