in

Anglia. Persoanele complet vaccinate care vin din Franța stau în continuare în CARANTINĂ. Este valabil și pentru românii care tranzitează această țară cu mașina personală

Franța este pe lista galbenă a Angliei, însă guvernul britanic specifică faptul că cei care vin din această țară începând cu 19 iulie trebuie „să intre în carantină timp de 10 zile acasă sau în alte spații de cazare, chiar dacă sunt complet vaccinați împotriva COVID-19”.

Așadar, dacă intenționați să călătoriți în Franța, trebuie să consultați înainte regulile publicate pe pagina Guvernului britanic.

Cu toate acestea, începând cu 20 iunie, nu mai există nicio restricție internă de călătorie în Franța.

Departamentul pentru Transport și FCDO au publicat în comun ghiduri separate pentru industria transportului de mărfuri în timpul pandemiei.

BREAKING NEWS! Rezidenții britanici complet vaccinați nu mai stau în carantină dacă vin din țări de pe lista galbenă

În ceea ce privește persoanele care tranzitează Franța cu autoturismele personale, printre care se numără și românii, acestea trebuie să respecte aceleași reguli.


Potrivit Guvernului britanic, dacă călătoriți în Anglia cu un vehicul privat vă veți supune regulilor țărilor și teritoriilor prin care conduceți.

Astfel, dacă treceți printr-o țară de pe lista galbenă, atunci trebui să urmați aceste reguli când ajungeți în Anglia. Acest lucru se aplică indiferent dacă opriți sau nu în acea țară sau teritoriu.

Așadar, cei care vin cu mașina personală din România și trec prin Franța, la sosirea în Anglia vor trebui să stea 10 zile în carantină indiferent dacă sunt sau nu vaccinați. De asemenea, ei trebuie să prezinte un test COVID negativ la intrarea în Anglia și dovada achiziționării altor două teste PCR pentru zilele 2 și 8 de carantină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.5]

Scandal în Canalul Mânecii. Marina militară franceză escortează bărcile cu refugiați în apele teritoriale britanice

Moare de COVID după ce s-a infectat într-un pub, la meciul Anglia-Croația. Rudele: „Dacă era vaccinat ar fi fost acum printre noi”