Menu
in

Anglia: Scutirea de carantină pentru cei vaccinați, pe masa guvernului. Ce declară ministrul Sănătății cu privire la acest lucru… „Este important să vă vaccinați…”

Călătoriile în țările de pe lista galbenă a Marii Britanii fără a intra în carantină la întoarcere pentru persoanele care au fost complet vaccinate este un proiect la care guvernul „lucrează”, a declarat ministrul Sănătății, Matt Hancock pentru Sky News.

„Acest lucru nu a fost încă recomandat din punct de vedere clinic, dar lucrăm la asta”, a spus Hancock, despre înlocuirea izolării de 10 zile cu testarea zilnică pentru COVID-19.

„Când voi fi în măsură să pot spune ceva, atunci o voi face”, a continuat el. „Dar este absolut ceva la care lucrăm și este ceva ce vreau să văd”.

Ministrul a mai declarat că guvernul „lucrează la planuri pentru a permite în esență celor vaccinați să nu mai aibă unele restricții, pentru a menține oamenii în siguranță”.

„La urma urmei, acesta este scopul programului de vaccinare, de aceea este atât de important ca fiecare adult să se vaccineze”, a spus el.

Ministrul Sănătății din Marea Britanie confirmă: „Lucrăm pentru eliminarea carantinei în cazul celor vaccinați”

Hancock a declarat că guvernul este „pe drumul cel bun” în ceea ce privește relaxarea finală de la 19 iulie, dar a recunoscut că regulile în ceea ce privește călătoriilor internaționale sunt „mai dificile”.

The Times a raportat că miniștrii sunt pregătiți să anunțe o modificare a restricțiilor de călătorie ale Angliei, chiar joi, 24 iunie.

Potrivit sursei menționate, persoanele complet vaccinate care se întorc din țările de pe lista galbenă nu ar trebui mai stea în carantină, din august.

Acest lucru ar însemna că persoanele care au ambele vaccinuri vor putea călători în țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia și Statele Unite fără să se autoizoleze la întoarcere.

Ministrul Sănătății îndeamnă, totodată, oamenii, să descarce aplicația NHS și să își înregistreze vaccinurile.

„Este important, pentru că știm că alte țări vor spune că vor dovezi că ați fost vaccinat înainte de a pleca”, a spus ministrul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3]
Exit mobile version