in

Anunț BOMBĂ în Anglia! Va trebui să vă faceți testele COVID în fața camerei video

testele COVID video

Testele COVID făcute la sosirea în Anglia vor trebui înregistrate video atunci cund sunt făcute acasă.

Oficialii guvernamentali au început să consulte industria turistică cu privire la modalitățile de a verifica dacă turiștii care se întorc în Anglia au finalizat testele de flux lateral care le vor înlocui pe cele PCR din octombrie.

Surse din industria turismului au declarat că turiștii vor trebui fie să se testeze la un furnizor înregistrat, fie printr-o consultație video, în care călătorul finalizează testul urmărit de un membru instruit al personalului companiei de testare.

„Ar putea fi un sistem simplu de comandă prin poștă, dar problema este că nu este nicio verificare. Trebuie doar să te uiți la rețelele de socializare pentru a vedea videoclipuri cu oameni care se prefac că se testează”, a spus o sursă.

Ministrul Transporturilor, Grant Shapps, a declarat miercuri, 22 septembrie, că Guvernul urmărește să introducă noul regim de testare pentru călătorii vaccinați „cât mai repede posibil”, dar nu a dat o dată exactă.

Companiile aeriene din Marea Britanie au solicitat, miercuri, eliminarea celor două teste PCR pe 4 octombrie.

În cadrul noului regim, testele PCR care trebuie efectuate în Anglia în a doua zi de la sosire vor fi înlocuite cu teste de debit lateral, mai ieftine.

Mai mulți români care zburau spre Londra au prezentat teste COVID false la îmbarcarea în avion

Ministerul de Sănătății trebuie să stabilească condițiile pe care le va cere companiilor de testare să le îndeplinească pentru a împiedica turiștii să înșele autoritățile.

 „Depinde de industrie să vină cu soluții”, a spus o sursă. În timp ce consultarea video este o opțiune, alta ar putea replica sistemul Gibraltar, conform căruia pasagerii plătesc pentru a fi testați la sosirea pe aeroport, unde își confirmă identitatea cu un cod QR și obțin rezultatul prin SMS în 20 de minute.

Paul Charles, director executiv al The PC Agency, a declarat că prețurile testelor de debit lateral sunt încă prea mari. „Furnizorii nu ar trebui să obțină marje de profit uriașe pe un regim de testare impus consumatorilor de către Guvern”, a spus el.

Șefii de la Heathrow, Gatwick, British Airways și EasyJet au solicitat ca miniștrii să permită călătoriile „fără fricțiuni” și fără teste pentru călătorii complet vaccinați, așa cum fac alte națiuni europene, arată The Telegraph.

Ministrul Shapps a declarat Comitetului pentru transporturi din Camera Comunelor că nu are o dată exactă pentru momentul în care se va renunța la teste.


…Anunț BOMBĂ în Anglia! Va trebui să vă faceți testele COVID în fața camerei video…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dealer de droguri român, extrădat din Marea Britanie după ce face pușcărie

Școala din România vs cea din Marea Britanie. Temele pentru acasă, coșmarul copiilor întorși în țară

Școala din România vs cea din Marea Britanie. Temele pentru acasă, coșmarul copiilor întorși în țară