in

Anunț surprinzător al Reginei Elisabeta II: Se întoarce la Palatul Buckingham

Chiar dacă anunțase anterior că va locui în Castelul Balmoral din Scoția până anul viitor, Regina Elisabeta II s-a răzgândit. În vârstă de 94 de ani, monarhul britanic a anunțat că se va întoarce la Windsor și apoi la Palatul Buckingham din Londra, începând de luna viitoare.

Astfel, Regina și Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, vor pleca săptămâna viitoare la Sandrigham, iar din octombrie vor reveni în Londra. Se pare că angajații au început deja pregătirile pentru sosirea celor doi, iar personalul a fost redus la minim. Aceasta este cea mai lungă absență a reginei de la Buckingham din toată perioada domniei sale de peste 68 de ani.

„Regina nu a mâncat niciodată Pizza”, dezvăluiri despre dieta Reginei Elisabeta

În ciuda faptului că nu a mai apărut public, Regina Marii Britanii a continuat să lucreze și a fost vizitată, în repetate rânduri, de William, Kate și cei trei copii.

Ultima fotografie cu suverana a fost făcută publică în luna iunie. Aceasta călărea un Ponei Fell pe nume Balmoral Fern, în vârstă de 14 ani. Regina, vizibil încântată, poartă pe cap un batic viu colorat, fiind îmbrăcată cu pantaloni de culoare deschisă, jachetă, mănuși albe și ghete vișinii.

Regina Elisabeta II a părăsit Palatul Buckingham la 19 martie, iar angajamentele sale publice prevăzute pentru această vară și începutul toamnei au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nu renunțați, nu vă pierdeți speranța. Vă vorbesc astăzi la aceeași oră ca și tatăl meu, cu exact 75 de ani în urmă”, a spus suverana, pe 9 mai.

Marea Britanie este una dintre cele mai afectate țări din Europa de coronavirus. 374.228 de persoane au fost infectate până acum cu noul COVID-19, dintre care 41.664 au murit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noi probleme din cauza COVID-19. Unele afaceri din Anglia ar putea fi închise din nou în două săptămâni

Noi probleme din cauza COVID-19. Unele afaceri din Anglia ar putea fi închise din nou în două săptămâni

S-a stabilit: Nord-estul Angliei intră sub restricții din această noapte. Peste 9 milioane de oameni vor fi afectați