in

Aproape 900.000 de persoane au avut COVID în Anglia săptămâna trecută

Aproape 900.000 de persoane au avut COVID în Anglia săptămâna trecută

Aproape 900.000 de oameni din Anglia au avut COVID săptămâna trecută, sugerează datele oficiale de azi, focarul continuând să aibă o tendință ascendentă.

Supravegherea săptămânală a Oficiului Național de Statistică a estimat că 898.900 de persoane au fost infectate în săptămâna care s-a încheiat la 27 noiembrie, echivalentul a unei persoane din 60 infectată, scrie Daily Mail.

Acesta a fost cel mai mare număr de infectări de la începutul lunii noiembrie, când au fost 925.400 de infectați cu COVID. La apogeul celui de-al doilea val anul trecut, a existat un record de 1,1 milioane de persoane infectate, arată ONS.

Cifrele au crescut, de asemenea, cu patru procente, față de perioada anterioară de șapte zile și au marcat a doua săptămână consecutiv în care cazurile au crescut după ce copiii s-au întors la școală.

A MURIT de Covid după ce a născut. „Nici măcar nu am sărutat-o”, spune soţul îndurerat

Cazurile de Covid au crescut în rândul copiilor cu vârste între doi și 11 ani, dar au rămas neschimbate pentru toate celelalte grupe de vârstă. În ceea ce privește cele nouă regiuni ale Angliei, cazurile au crescut ușor în Londra, în nord-est, Yorkshire și Humber.

Statisticienii de la ONS au spus că în datele lor nu există niciun semn că Omicron se răspândește încă în Marea Britanie. Primul caz a fost înregistrat pe 20 noiembrie și au fost 42 de cazuri confirmate până acum.


Un studiu separat avertizează, de asemenea, că numărul cazurilor de COVID din Marea Britanie au crescut săptămâna trecută. Oamenii de știință de la King’s College din Londra au arătat că aproximativ 80.483 de persoane se îmbolnăveau într-o singură zi, săptămâna trecută, în creștere cu cinci procente.

Cazurile zilnice de COVID din Marea Britanie au avut o tendință de creștere în ultimele două zile consecutive, după ce au scăzut ușor la începutul acestei săptămâni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Londra: O persoană lovită mortal de tren în stația Harrow and Wealdstone. Întârzieri masive

Londra: O persoană lovită mortal de tren în stația Harrow and Wealdstone. Întârzieri masive

Marea Britanie: Închisoare pe viață pentru femeia monstru care și-a torturat și ucis copilul vitreg de 6 ani