in

Artistul american Meat Loaf a murit la 74 de ani. Era infectat cu COVID-19

Artistul american Meat Loaf a murit la 74 de ani. Era infectat cu COVID-19

Nicio cauză a morții nu a fost confirmată în declarația care a anunțat vestea tristă a morții artistului american Meat Loaf, dar surse au declarat pentru TMZ că vedeta a anulat o cină de afaceri la începutul acestei săptămâni după ce s-a îmbolnăvit de COVID, scrie Metro.

Potrivit surselor citate de cotidianul britanic, starea lui a devenit „critică”, și nu s-a confirmat dacă artistul era sau nu vaccinat.

Legenda rock și câștigătorul Grammy a murit joi seară cu soția sa Deborah alături.

O declarație postată pe Facebook arată că: „Inimile noastre sunt frânte să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături.”

„Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.”

Cariera sa uimitoare s-a întins pe șase decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv Fight Club, Focus, Rocky Horror Picture Show și Wayne’s World. Bat Out of Hell rămâne unul dintre cele mai bine vândute 10 albume din toate timpurile.”

Eric Clapton se alătură anti-vacciniștilor. Refuză să cânte în locuri unde nu intră decât cei imunizați

„Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos.”

Meat Loaf, al cărui nume real era Michael Lee Aday, era cunoscut pentru trilogia Bat Out Of Hell, care a devenit unul dintre cele mai bine vândute albume din istorie și i-a adus un premiu Grammy.

În 1993, a obținut un alt Grammy pentru hitul său I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That).

De-a lungul anilor, Meat Loaf a jucat roluri emblematice în filme, în special cel al lui Eddie în Rocky Horror Picture Show (1975) și Bob Paulson, în Fight Club (1999).

El a fost, de asemenea, un interpret de scenă desăvârșit, jucând în distribuția originală a Rocky Horror Picture Show și în producția Hair de pe Broadway.


///Artistul american Meat Loaf a murit la 74 de ani. Era infectat cu COVID-19///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: Guvernul ar putea acorda sume de bani pentru ajutorarea familiilor care nu își pot plăti facturile la utilități

Marea Britanie: Guvernul ar putea acorda sume de bani pentru ajutorarea familiilor care nu își pot plăti facturile la utilități

Român de 32 de ani, „căsătorit” cu un fată de 14 ani în Irlanda de Nord. A fost condamnat la închisoare

Român de 32 de ani, „căsătorit” cu o fată de 14 ani în Irlanda de Nord. A fost condamnat la închisoare