in

ATENȚIE! Greve la metroul din Londra în luna august. Ce linii vor fi afectate

Lucrătorii de la metroul din Londra vor organiza o serie de greve, au anunțat sindicatele.

Membrii sindicatului feroviar, maritim și al transportatorilor (RMT) vor înceta lucrul timp de câte 24 de ore, în patru zile din august.

Sindicatul a declarat că șefii metroului intenționează să desființeze statutul de mecanic de noapte, ceea ce ar amenința pierderea a 200 de locuri de muncă și va afecta și alți angajați.

Compania publică Transportul for London (TfL) a declarat că măsura nu va duce la reducerea locurilor de muncă.

Transportatorii cer ca masca să fie obligatorie și după 19 iulie în metroul și autobuzele din Londra

Cele patru greve vor avea loc timp de 24 de ore, începând cu ora 12.00, pe 3, 5, 24 și 26 august. Vor fi afectate majoritatea liniilor de metrou din Londra, deci cei care vor să călătorească în aceste zile trebuie să se asigure înainte de a pleca de acasă că pot ajunge la destinație folosind alte mijloace de transport.


Secretarul general RMT Mick Lynch a declarat că propunerile „elimină un acord care protejează echilibrul dintre viața profesională și viața profesională a 3.000 de șoferi de metrou” și reprezintă „o încercare flagrantă de a folosi pandemia pentru a începe prigoana, printr-un program sălbatic de reduceri”.


ATENȚIE! Greve la metroul din Londra în luna august. Ce linii vor fi afectate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

BREAKING NEWS! Franța ar putea intra pe LISTA ROȘIE a Marii Britanii. Măsura i-ar afecta și pe românii care tranzitează această țară

Temperaturi extreme în Londra în acest weekend. Avertisment METEO

Temperaturi extreme în Londra în acest weekend. Avertisment METEO