in

Avionul GROAZEI în Marea Britanie. Sute de pasageri care au sosit din Grecia, obligați să intre în carantină pentru COVID-19

Situație fără precedent în Marea Britanie, unde un așa-numit avion al groazei a adus turiști infectați cu Covid-19 dintr-o insulă din Grecia.

Sute de pasageri ai avionului au fost obligați să intre în carantină la câteva zile de la aterizare, după ce s-a aflat că la bordul aeronavei erau cel puțin 16 persoane infectate cu Covid-19.

Unul dintre pasagerii avionului care a ajuns în Cardiff a dezvăluit în presă că la bord erau nu mai puțin de 16 bolnavi de coronavirus.

Mai mult, membrii echipajului ar fi dat dovadă de neprofesionalism și nu ar fi reacționat deloc atunci când unii dintre cei suspectați de Covid-19 și-ar fi dat jos măștile sau le-au purtat necorespunzător.

De asemenea, alți pasageri s-ar fi ridicat de pe locurile lor în timpul zborului și s-ar fi plimbat printre alte persoane, deși acest lucru era interzis de regulile sanitare de oprirea răspândirii cu noul coronavirus.

Ministrul Britanic de Externe despre carantinarea celor sosiți din Spania: „Nu avem de ce să ne cerem scuze”


Avionul a aterizat la Cardiff în urmă cu o săptămână, iar de atunci alți 30 de pasageri, în afara celor 16, au fost confirmați cu Covid-19, iar autoritățile le-au cerut tuturor celor aproape 200 de pasageri și membri ai echipajului dar și familiilor lor se de izoleze.

În urma acestui incident, autoritățile britanice au pus insulele Zante și Zakynthos pe lista unde nu este recomandat ca turiștii britanici să plece în vacanță.

Zeci de britanici care au revenit din vacanțe din Grecia, în ultimele săptămâni s-au îmbolnăvit de Covid-19. Numai săptămâna trecută, 11 adolescenți din Plymouth au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus după ce au revenit dintr-un sejur în Zante.

În momentul de față, rata de infectare din Grecia este de 13,7 la suta de mii de persoane, în ultimele șapte zile. Astfel, în urma acestei statistici, guvernul de la Londra a decis plasarea în carantină a celor care au fost în statul elen.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie: Peste 23 de milioane de lire sterline pe an pe translatori pentru suspecți și infractori. Interpreții români, în topul cheltuielilor

Cum să faci bani din… AER. Un român vinde aer îmbuteliat din Munții Carpați și are mare succes în străinătate