in

Bill Gates este darnic: „Dacă vaccinul funcționează, îl plătesc eu! Toți locuitorii planetei să beneficieze de el!”

Fundația soților Bill Gates a dat asigurări că va contribui la găsirea banilor pentru producerea vaccinului pentru coronavirus la scară largă, dacă acesta va fi găsit. De ani de zile, fondatorul Microsoft avertiza despre riscurile unei pandemii globale, iar acum descrie actuala situație ca fiind încarnarea „celui mai mare coșmar al meu”.

Bill Gates  a spus că se află în contact cu toate proiectele inovative care urmăresc descoperirea vaccinului, începând cu cel la care lucrează cercetătorii de la Universitatea din  Oxford.

„Dacă funcționează, eu și alte persoane ca mine ne vom uni și  vom face în așa fel încât toți locuitorii Pământului să beneficieze de acest vaccin”, a declarat miliardarul, într-un interviu pentru revista Times.

625 de lire sterline pentru a te lăsa infectat cu coronavirus. Marea Britanie începe testarea vaccinului pe oameni

Fundația lui Bill Gates a donat deja peste 100 de milioane de dolari organizațiilor care se ocupă de găsirea vaccinului pentru coronavirus.

„Fundația Bill & Melissa Gates a anunțat că va dona până la 100 de milioane de dolari pentru găsirea vaccinului contra coronavirus. Aceste donații vor contribui la protejarea populației și la găsirea vaccinului, a medicamentelor și a modalităților de diagnosticare a bolii. Aceste noi donații se adaugă celor 10 milioane de dolari donați deja în luna ianuarie, la începutul epidemiei”, se arată într-un comunicat al fundației.

„Organizațiile internaționale, guvernele naționale, sectorul privat și structurile filantropice trebuie să lucreze împreună pentru a încetini ritmul epidemiei, pentru a ajuta țările aflate în dificultate și locuitorii acestora. Speranța noastră este aceea că aceste donații vor contribui la catalizarea unei coaliții internaționale, pentru găsirea unor soluții rapide și eficiente.”


„Fundația va dona imediat 20 de milioane de dolari pentru a grăbi găsirea, izolarea și tratarea persoanelor diagnosticate cu coronavirus, având ca obiectiv să oprească răspândirea bolii. Acești bani vor merge direct la organizații precum OMS (Organizația Mondială a Sănătății) sau Centrul American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor Infecțioase.”

Sursa: Ziaristii.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie imensă: O fetiță de numai un an și un băiețel de trei ani, înjunghiați mortal într-o casă din Ilford, estul Londrei

Numărul deceselor din Marea Britanie, din nou în scădere. 350 de morți raportați în ultimele 24 de ore. Boris Johnson nu este de acord cu ridicarea restricțiilor