in

Boris Johnson, 100 de milioane de lire sterline într-o campanie de informare. Pliante despre „Brexit fără acord ”, în fiecare casă


Cabinetul Boris Johnson se pregătește să facă o campanie în rândul populației pentru o informare asupra unui Brexit fără acord.

Potrivit Daily Mail, campania ar costa 100 de milioane de lire sterline. Pe lângă reclamele TV, fiecare casă va primi o broșură în care va fii explicată ieșirea din UE fără un acord.

De asemenea, mai scrie publicația britanică, guvernul este gata să cheltuiască încă un miliard de lire sterline pentru a se asigura că țara iese din UE la 31 octombrie „prin toate mijloacele necesare”.

Între timp, un nou sondaj de opinie arată că preluarea funcției de premier de către Boris Johnson a adus conservatorilor zece puncte procentuale, ceea ce îi aduce la cinci puncte înaintea laburiștilor.

Noul premier speră că pliantele și reclamele TV vor liniști alegătorii și vor clarifica faptul că Marea Britanie poate face față părăsirii UE fără semnarea unui acord.

Broșurile vor cuprinde sfaturi despre aranjamentele de călătorie, medicamente și alimente și va avertiza împotriva producerii de stocuri, potrivit The Sun.

De asemenea, va fi lansat un site No Deal, unde oamenii vor putea accesa răspunsuri la orice întrebare cu privire la modul în care ar putea fi afectați.

Un Brexit fără acord, „prioritatea numărul 1” a Guvernului Johnson
Se întâmplă în Anglia. Ucisă după ce poliția i-a ignorat apelurile și a amendat-o pe motiv că pierde timpul autorităților

O româncă din Bari, dezvăluiri senzaționale despre criminalul Dincă din Caracal: „Aducea fete și le dădea pe la italieni”