Menu
in

Boris Johnson, discurs halucinant în fața oamenilor de afaceri: Se compară cu Moise și citează din desenele animate Peppa Pig

Premierul britanic Boris Johnson i-a pus în încurcătură pe oamenii de afaceri care au asistat la Conferința Industriei Britanice printr-un discurs cel puțin ciudat, în care s-a comparat cu Moise și a citat din desenul animat Peppa Pig, folosind inclusiv onomatopee precum zgomotul unui motor.

Discursul a fost prezentat drept o oportunitate pentru Johnson de a expune modul în care politicile sale ecologice ar putea contribui la agenda guvernului de „creștere a nivelului”.

Politicienii din opoziție l-au ridiculizat pe premier, scris Sky News, după ce acesta s-a străduit să susțină un discurs adresat liderilor de afaceri, chiar dacă acesta a considerat că discursul „a mers bine”.

Astfel, prim-ministrul britanic a citat din desenul animat Peppa Pig, a scos zgomote de motor de mașină și a comparat planul său în 10 puncte pentru o economie verde cu cele 10 porunci biblice ala lui Moise.

Nu a mai găsit foile discursului: „La naiba”

A urmat o tăcere incomodă pe parcurs, în timp ce domnul Johnson părea că nu își mai găsește discursul scris, căutând disperat în foile din fața sa. El a mormăit „la naiba”, după care a cerut ieratre audienței.

Discursul a inclus un anunț privind un plan de a cere tuturor caselor noi din Anglia să aibă instalate puncte de încărcare pentru vehiculele electrice.

Apoi, Johnson a reflectat la o excursie pe care a făcut-o în weekend la un parc tematic Peppa Pig World din Hampshire, despre care a spus că este „genul lui de loc”, dar că este „puțin stereotipic cu privire la Daddy Pig”.

Referirea sa la desenele animate pentru copii a fost folosită pentru a sublinia importanța sectorului privat.

El a spus: „Niciun funcționar public din Whitehall nu ar fi putut veni cu Peppa”, care a devenit o afacere de miliarde de dolari, cu parcuri tematice în întreaga lume.

Premierul a imitat sunetul motorului unei mașini, explicând că vehiculele electrice sting „luminile mai repede decât un Ferrari”.

„Am coborât din Sinai”

Când a discutat despre planul său în 10 puncte pentru o economie verde, premierul s-a comparat cu Moise, descriind politica sa drept „un nou Decalog pe care l-am produs exact acum un an, când am coborât din Sinai”.

Laburista Rachel Reeves, a spus cu privire la ieșirea premierului: „Discursul încurcat al prim-ministrului arată doar că nu ia afacerile britanice în serios, și că guvernul său nu are vreun plan de creștere sau de a propulsa națiunile noastre întreprinzătoare înainte”.

Liderul liberal-democrat Sir Ed Davey a spus: „Afacerile strigă după claritate. În schimb, tot ce au primit a fost Boris Johnson divagând despre Peppa Pig”.

După discurs, Boris Johnson a fost întrebat de un reporter: „Este totul în regulă?”

El a răspuns: „Cred că oamenii au obținut marea majoritate a punctelor pe care am vrut să le fac și m-am gândit că a trecut cu bine”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version