in

Boris Johnson, cuvinte grele la adresa Ministrului Sănătății: „Un nenorocit fără nicio speranță!” Noi dezvăluiri din interiorul guvernului britanic

Boris Johnson l-a numit pe Matt Hancock „un nenorocit fără nicio speranță” într-un mesajul trimis pe WhatsApp, spune fostul consilier guvernamental Dominic Cummings.

Cummings susține că premierul a trimis un mesaj exploziv cu privire la ministrul Sănătății, Matt Hancock.

Fostul asistent șef al lui Boris Johnson a arătat un mesaj WhatsApp, în care primul ministru pare să numească eforturile secretarului sănătății Matt Hancock „total fără speranță”, însă în niște cuvinte mult mai grele. „F..ing hopeless”, ar fi spus premiserul despre ministrul Sănătății, scrie Sky News.

Cummings, care este angajat într-o luptă de câteva săptămâni cu guvernul, a publicat un post lung pe blogul său despre care susține că arăta detalii despre modul în care „Guvernul/Hancock au mințit în mod repetat cu privire la eșecurile de anul trecut”.

Ce lovitură primește guvernul Johnson de la justiția Britanică. „ESTE ILEGAL, un favoritism”

Fostul consilier a inclus o serie de capturi de ecran din ceea ce a spus că sunt schimburile sale de replici pe WhatsApp în timp ce lucra în Downing Street, în timpul primului val de pandemie de coronavirus de anul trecut.


Într-unul dintre dialoguri, el și Johnson discută despre acțiunile lui Matt Hancock în vederea creșterii capacității de testare COVID din Marea Britanie.

Captura de ecran prezintă un răspuns al primului ministru care spune: „Total f ****** fără speranță” („F…ing hopeless”).

Cummings a adăugat că, la scurt timp după ce a primit acel mesaj de la primul ministru, a primit o serie de apeluri ratate de la Boris Johnson, care a sunat pentru a spune că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Alte mesaje, din 27 martie, arată ceea ce domnul Cummings a spus că i-a spus prim-ministrului că Ministerul Sănătății are „ventilatoarele terminate”.

Premierul a răspuns: „Este Hancock. El este terminat”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Cel mai scump apartament din Londra, scos la vânzare pentru 175 de milioane de lire sterline

Tragedie imensă pentru un pompier din Marea Britanie! Ajuns la locul unui accident a descoperit că victima era chiar fiica lui