in

Boris Johnson prezintă azi harta relaxării restricțiilor. La ce trebuie să ne așteptăm din martie

Boris Johnson dezvăluie o cale „precaută” de ieșire din lockdown, într-o declarație adresată Camerei Comunelor în această după-amiază, după ce oamenii de știință aparent au câștigat bătălia pentru o abordare prudentă, indiferent de numărul vaccinărilor.

Astfel, școlile se redeschid peste două săptămâni, în timp ce oamenii se vor putea întâlni cu un prieten sau membru al familiei, în parc, la o cafea sau la picnic, începând cu 8 martie.

Următoarea etapă va avea loc pe 29 martie, când va reveni Regula celor Șase ce va fi extinsă pentru a permite întâlnirea oamenilor din două gospodării.

La această dată va avea loc, de asemenea, redeschiderea terenurilor de tenis și a terenurilor de golf și a revenirii fotbalului pentru amatori.

Magazinele, saloanele de frizerie și coafură și pub-urile ar putea să rămână închise cel mai devreme până la jumătatea lunii aprilie, indiferent de problemele cu privire la criza economică.

Foaia de parcurs a guvernului, care se întinde pe aproximativ 60 de pagini, va include modele care să susțină strategia provizorie a guvernului.


Noile măsuri vor fi publicate alături de mai multe știri pozitive despre eficacitatea vaccinurilor în reducerea transmisiei coronavirusului.

Anglia. Harta ieșirii din lockdown: Restricții până în iulie

Însă, vor fi necesare mai multe condiții de îndeplinit pentru ca traseul propus de guvern să fie respectat întocmai.

Boris Johnson a scris pe Twitter în această dimineață, citat de Daily Mail: „Prioritatea noastră a fost întotdeauna să readucem copiii la școală, ceea ce știm că este crucial pentru educația și bunăstarea lor. De asemenea, vom acorda prioritate modalităților prin care oamenii să se reunească cu cei dragi în siguranță. Deciziile noastre vor fi luate cu privire la cele mai recente date și vom fi prudenți cu privire la această abordare, astfel încât să nu anulăm progresele pe care le-am realizat până acum și sacrificiile pe care le-ați făcut fiecare dintre voi pentru a vă păstra în siguranță”.

Copiii din Scoția și Țara Galilor se întorc deja de astăzi la sălile de clasă, deși nu toți odată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO ȘOCANT! Luton: Momentul în care un șofer român este ÎNJUNGHIAT în propria mașină

Anglia. Român beat cheamă poliția, după care amenință oamenii legii cu o sabie: „Veniți până nu omor pe cineva!”