in

BREAKING NEWS: Noi restricții în Anglia. Alte zone vor intra în carantină începând de săptămâna viitoare din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19

Părți din Anglia de Nord-Vest, Middlands și West Yorkshire vor intra în carantină de marți, a anunțat, azi, 18 septembrie, ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock.

Restricțiile vor fi introduse, de marți în Lancashire, Merseyside, Warrington, Halton, Wolverhampton, Oadby și Wigston și în părți din Bradford, Kirklees și Calderdale.

Măsurile vor cuprinde inclusiv închiderea pub-urilor și restaurantelor și interzicerea întâlnirilor din afara gospodăriilor, potrivit Daily Mail.

Ministrul Sănătății s-a adresat populației să „se reunească pentru a combate acest virus”, deoarece miniștrii iau în considerare impunerea unor noi restricții draconice la nivel național, timp de două săptămâni, în încercarea de a opri răspândirea.

Până acum nu s-a luat o decizie finală cu privire la acest aspect din cauză că miniștrii discută încă despre prevenirea unor pierderi economice semnificative.

S-a stabilit: Nord-estul Angliei intră sub restricții din această noapte. Peste 9 milioane de oameni vor fi afectați


Potrivit unor surse, în cazul unor noi restricții la nivel național, școlile și locurile de muncă ar putea rămâne deschise.

„Răspândirea virusului se accelerează în mod clar în întreaga țară”, a declarat Hancock pentru Sky News. „Trebuie să luăm măsurile necesare pentru a menține oamenii în siguranță. Vom face tot ce este necesar pentru a menține oamenii în siguranță.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”

Londra: Violată noaptea într-o pădure din Catford. Român de 21 de ani, condamnat pentru „un atac brutal și sinistru”

Boris Johnson, îngrijorat: „Asistăm la venirea unui al doilea val… Este absolut inevitabil”