in

Brexit. Divizia europeană a companiei americane AIG se separă în două entități. Una va activa în UK, cealaltă în UEAmerican International Group Inc. (AIG) a obținut aprobarea finală din partea autorităților britanice pentru împărțirea diviziei europene de asigurări, cu sediul în Londra, în două entități noi, în vederea pregătirii pentru Brexit.

Potrivit Bursa, planul de restructurare a fost anunțat de asiguratorul american în luna aprilie. În baza acestuia, AIG Europe își va transfera astfel operațiunile existente către cele două divizii: una în Marea Britanie – American International Group UK Ltd – și una în Luxemburg –  AIG Europe SA.

AIG Europe va avea 21 de sucursale în Zona Economică Europeană și Elveția.


Noile companii AIG își vor lansa operațiunile la 1 decembrie, iar în urma restructurării, asiguratorul va putea să-și deservească în continuare toți clienții și partenerii din Marea Britanie și Europa, garantând derularea neîntreruptă a contractelor după Brexit.

Parlamentar conservator: „Să cerem scuze poporului britanic. Brexitul nu poate fi pus în practică”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un mort și zeci de răniți. Un autocar cu români care venea din Spania s-a răsturnat în Hunedoara

Brexit. Carne cu peste 50% mai scumpă în Marea Britanie. Un Brexit fără acord ar însemna o inflație uriașă a prețurilor alimentelor