Menu
in

60.000 de britanici sătui de muncă sunt ademeniți să plece în Australia, țintele principale: ofițerii de poliție, asistentele și profesorii

60.000 de britanici sătui de muncă sunt tentați să plece în Australia pe baza promisiunilor de mărire a salariilor. Țintele principale sunt ofițerii de poliție, asistentele medicale și profesorii.

Miile de muncitori sunt recrutați cu promisiunea soarelui, a mării, a sexului și a salariilor supradimensionate. Aceștia sunt ademeniți de o delegație australiană care face un tur al țării pentru a-i vâna pe cei care s-au săturat de Marea Britanie mohorâtă, scrie The Sun.

Unul dintre polițiștii regelui aflați la datorie în fața Horse Guards Parade s-ar fi numărat printre cei tentați de un salariu de pornire uriaș de 51.000 de lire sterline pe an. Iar ministrul australian Paul Papalia (foto) a declarat că stilul de viață vine cu un mare avantaj – mult sex.

Citiți și: O româncă din Anglia a fost chemată la interviuri de angajare doar după ce a folosit un nume „englez” fals în CV

60.000 de britanici sătui de muncă sunt tentați să plece în Australia

El s-a lăudat: “Suntem noua Insula a Iubirii. Dacă sunteți un britanic singur, veniți, pentru că s-ar putea să nu mai fiți singuri prea mult timp”. Ministrul Papalia încearcă să recruteze 30.000 de persoane pentru a lucra în sectorul public din Australia de Vest.

Țintele principale sunt ofițerii de poliție, asistentele medicale și profesorii. El a spus: “Este un cost al vieții mai mic, salarii mai mari și o vreme minunată. Ce nu este de apreciat?”

Dar ministrul Papalia a insistat că este vorba de “a ne recupera” după ce, timp de zeci de ani, australienii au venit în Marea Britanie. El a spus: “Ați luat unii dintre cei mai buni și mai străluciți dintre noi. Și nu s-a pus niciodată problema să ne pierdem tinerii în favoarea Marii Britanii”.

Un exod al creierelor către Australia este ultimul lucru de care Marea Britanie are nevoie, în timp ce se confruntă cu lipsa de personal.

Un purtător de cuvânt al Downing Street a răspuns: “În ceea ce ne privește, suntem foarte mândri de puternica comunitate australiană care vine în număr mare în Marea Britanie în fiecare an, iar voi contribuiți la economia, cultura și comunitățile noastre înfloritoare”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Exit mobile version