in

Britanicii care cazează refugiați ucraineni vor primi 350 de lire sterline pe lună de la guvern

Britanicii care cazează refugiați ucraineni vor primi 350 de lire sterline pe lună de la guvern

Zeci de mii de refugiați ucraineni ar putea veni în Marea Britanie, iar fiecare consiliu local va primi peste 10.000 de lire sterline pentru fiecare persoană, a declarat ministrul Michael Gove pentru Sky News.

Ministrul pentru Locuințe, care se ocupă de schema guvernamentală pentru refugiații din Ucraina, a mai spus că Regatul Unit a procesat până acum „peste 3.000” de vize pentru ucrainenii care fug din calea războiului cu Rusia.

Inițial, el a spus că au fost aprobate 300.000 de vize, dar a corectat apoi numărul, totalul de joi fiind de doar 1.035.

O româncă din Londra a strâns mii de lire sterline pentru refugiații de la granița cu Ucraina

Pus să estimeze câți refugiați ar putea veni în Marea Britanie prin intermediul schemei, ministrul a spus: „Zeci de mii”.

Gove a adăugat: „Vor exista plăți suplimentare pentru acei copii care sunt de vârstă școlară și trebuie să fie integrați în sistemul de învățământ. Toată lumea va avea acces la serviciile complete ale NHS, inclusiv cele pentru sănătatea mintală”.

Britanicii care participă la schema „Cămine pentru Ucraina” vor primi un o primă de 350 de lire sterline pe lună de la guvern.

Michael Gove a spus că oamenii care doresc să-și ofere casele și camerele libere își pot manifesta interesul, de luni.

„M-aș aștepta ca peste o săptămână să vedem primii oameni venind aici în cadrul schemei”, a spus acesta. Însă, ministrul nu a răspuns dacă va oferi o cameră pentru refugiați în propria casă.


…Britanicii care cazează refugiați ucraineni vor primi 350 de lire sterline pe lună de la guvern…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Prețurile alimentelor din Marea Britanie vor sări în aer. Se așteaptă creșteri cu peste 50%

Propagandistul lui Putin are cetățenie britanică și o casă în Londra