in

Cameron, acuzat că „tulbură apele”. Conservatorii nu sunt de acord că imigrația din România este la un nivel rezonabil

Mai mulți parlamentari conservatori îl acuză pe premierul David Cameron că tulbură apele atunci când vorbește despre imigrația din România și Bulgaria. Aceștia consideră că guvernul este departe de a reduce imigrația, motiv pentru care prim ministrul ar trebui să se abțină de la astfel de declarații.

Nigel Mills, parlamentarul conservator inițiator al amendamentului privind prelungirea restricțiilor pentru români, a declarat, potrivit The Telegraph: „Aceasta nu este o contribuție constructivă la dezbaterea parlamentară. Mai avem un drum lung până la ținta cu privire la numărul de imigranți care vin în Marea Britanie, este un lucru nefericit ca el (Cameron – n. red.) să spună asta.”Conservatorul Mark Reckless, membru al comisiei afacerilor interne, a declarat că primele statistici oficiale nu vor fi publicate până în luna mai, iar cifrele adevărate vor apărea abia în octombrie. Reckless, unul dintre zecile de parlamentari conservatori care se află în război cu șeful partidului, a mai spus, potrivit Daily Mail: „Cu excepția cazului în care premierul a vegheat personal autocarele din stația Victoria, nu știu pe ce își bazează observațiile cu privire la numărul românilor și bulgarilor.”

David Cameron: Nivelul imigrației din România și Bulgaria – rezonabil

„Chiar dacă cifrele sunt rezonabile, așa cum a spus el, problema este că nu ne ajută în obiectivul nostru de reducere a imigrației de la sute de mii la zeci de mii.”

Conservatorul Douglas Carswell a declarat, de asemenea, că este mult prea devreme pentru a spune cât de mulți oameni din România și Bulgaria au venit să lucreze în domenii cum ar fi turismul, construcțiile sau agricultura, unde sunt multe locuri de muncă sezoniere, iar creșterea va apărea mai târziu.

Carswell a declarat : „Cred că premierul se complace să sugereze că datorită numărului celor care s-au mutat aici în primele câteva săptămâni nu există o problemă.

Conservatorii nu renunță: vor să reintroducă restricțiile pentru români

Laburiștii au făcut exact aceeași greșeală, cu peste un deceniu în urmă, când Polonia și alte țări est-europene au aderat la UE.”

Conservatorii i-au înfierat pe români la întrunirea Comisiei pentru Politică Internă: „Vin să muncească pe nimic!”

Joi, 30 ianuarie, peste 50 de parlamentari conservatori vor susține un amendament la legea imigrației, care prevede impunerea unor noi restricții, pentru o perioadă de cinci ani, pentru români și bulgari.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un șofer român a încercat să introducă ilegal în Marea Britanie 48 de albanezi

Tinerii români, ispitiți cu ofertele de ucenicie din cadrul unui program guvernamental