in

Când se va putea aplica pentru următoarea subvenție pentru persoanele Self Employed și ce modificări au fost aduse

A patra subvenție din cadrul schemei de ajutor pentru angajații independenți (self employed) va oferi o sumă impozabilă calculată la 80% din profitul mediu de tranzacționare pe 3 luni.

A patra subvenție va fi plătită într-o singură tranșă plafonată la 7.500 de lire sterline, anunță Guvernul britanic.

Serviciul online pentru a patra subvenție va fi disponibil de la sfârșitul lunii aprilie 2021, până la 31 mai 2021.

Marea Britanie prelungește schema de ajutoare pentru salariați până în toamnă. O nouă tranșă pentru persoanele „self employed” va fi disponibilă în curând

Dacă sunteți eligibil, HMRC vă va contacta la mijlocul lunii aprilie pentru a vă anunța data la care puteți revendica subvenția.

Guvernul Marii Britanii a anunțat, de asemenea, că va exista o a cincea și ultimă subvenție care va acoperi lunile mai-septembrie.

Dacă sunteți eligibil pentru cea de-a cincea subvenție, veți fi anunțat la sfârșitul lunii iulie.

Valoarea celei de-a cincea subvenții va fi determinată de cât de mult a fost redusă cifra de afaceri în perioada aprilie 2020 – aprilie 2021.

Astfel, veți putea primi 80% din profitul mediu de tranzacționare pe 3 luni, plafonat la 7.500 de lire sterline, pentru cei a căror cifră de afaceri a fost redusă cu 30% sau mai mult.

Cei care au avut o reducere a cifrei de afaceri mai mică de 30% vor primi doar 30% din profitul mediu de tranzacționare pe trei luni, plafonat la 2.850 de lire sterline.
ALERTĂ MAXIMĂ! Mutația britanică a COVID se răspândește cu repeziciune mai ales la generația tânără

recesamant Census 2021

Românii din Anglia, obligați prin lege să participe la RECENSĂMÂNTUL din 2021. Cine nu oferă toate informațiile va fi amendat