in

Tulpina Omicron se răspândește rapid în Anglia. Cele mai multe infectări, la cei DUBLU vaccinați

dublu vaccinați

Mai mult de jumătate dintre infectările cu varianta Omicron din Anglia au fost confirmate la cei dublu vaccinați, au anunțat autoritățile britanice, care afirmă că există deja răspândire comunitară cu noua tulpină, potrivit The Guardian.

Vineri, numărul cazurilor de infectare cu noua varianta a crescut brusc în Anglia, după ce au fost confirmate 75 de noi infectări. În total, 104 cazuri cu noua variantă au fost detectate până acum în Anglia și 134 pe teritoriul întregului Regat Unit.

Mult zgomot pentru nimic? Majoritatea cazurilor Omicron sunt „ușoare” și nu există dovezi că vaccinurile nu sunt eficiente

Nu toți cei care au fost testați pozitiv cu Omicron au istoric de călătorie, ceea ce a determinat autoritățile sanitare să tragă concluzia că este vorba despre o răspândire comunitară cu noua tulpină.

Potrivit autorităților sanitare britanice, peste jumătate din cazurile de infectare cu varianta Omicron sunt la persoane dublu vaccinate, iar infectarea a survenit la peste două săptămâni de la administrarea rapelului – perioada luată în considerare ca necesară pentru declanșarea răspunsului imun optim.

Statistic, este normal să apară acest procent de infectare la vaccinați, pentru că peste 85% dintre britanici sunt vaccinați.

Până acum, noua variantă nu a produs niciun deces, iar niciuna dintre aceste persoane nu a avut nevoie de spitalizare, însă Autoritatea pentru Sănătate din Anglia (UKHSA) avertizează că este încă prea devreme să concluzionăm că Omicron generează o boală cu simptome ușoare, fiindcă e o tulpină prea nouă apărută și nu îndeajuns cercetată.…Tulpina Omicron se răspândește rapid în Anglia. Cele mai multe infectări, la cei DUBLU vaccinați…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Marea Britanie: Închisoare pe viață pentru femeia monstru care și-a torturat și ucis copilul vitreg de 6 ani

test covid negativ

Toți cei care intră în Anglia trebuie să prezinte un test COVID negativ, INCLUSIV persoanele vaccinate