in

Clasamentul celor mai periculoase orașe din Europa, un oraș din Marea Britanie e pe primul loc, Londra în Top 20

Clasamentul celor mai periculoase orașe din Europa, un oraș din Marea Britanie e pe primul loc, Londra în Top 20. Acestea sunt orașele pe care trebuie să le evitați în 2023. Baza de date Numbeo a publicat un clasament al celor mai periculoase orașe din Europa – cu un oraș din Anglia pe primul loc. În clasament mai apar Coventry, Birmingham, Manchester și înclusiv capitala, Londra.

Citiți și: Oroare la un colegiu din Surrey: o fată de 7 ani a murit după ce a fost împușcată în cap, arată ancheta

Clasamentul celor mai periculoase orașe din Europa

Potrivit clasamentului, cel mai periculos oraș din Europa ar fi orașul englez Bradford. Acesta este urmat de Marsilia (Franța), Catania (Italia) și Coventry (Marea Britanie). De asemenea, în top 10: Nantes (Franța), Birmingham (Marea Britanie), Napoli (Italia), Montpellier (Franța), Liège (Belgia) și Nisa (Franța).

Viena, considerată cel mai bun oraș pentru a locui, este de asemenea, reprezentată în clasament, dar pe locul 121 din cele 152 de orașe luate în considerare. Graz este al doilea oraș austriac, pe locul 124.

Caracas, din Venezuela, este considerat cel mai periculos oraș din lume, urmat de Pretoria, Durban (ambele din Africa de Sud) și Port Moresby (Papua Noua Guinee).

Aceste orașe sunt considerate deosebit de sigure

Ce orașe din Europa sunt deosebit de sigure? Potrivit acestui clasament, San Sebastian, Berna, Zurich și Munchen sunt considerate deosebit de sigure. Se spune că cele mai sigure orașe din lume sunt Abu Dhabi, Doha și Taipei.


La nivel mondial, peste 100.000 de persoane au indicat pentru acest clasament cât de sigure se simt în orașul lor natal. Este important de știut. Aceasta este percepția subiectivă a participanților. Statisticile oficiale nu sunt incluse în clasament.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

femeie pierdut contul pensia

O femeie de 91 de ani a pierdut contul și pensia, Barclays a declarat-o moartă, apoi a rămas și fără curent și telefon

Două surori din Marea Britanie au murit subit

Două surori din Marea Britanie au murit subit, la trei săptămâni una de cealaltă