in

Condițiile intrării în Marea Britanie, REVIZUITE. Ce măsuri se aplică din 15 februarie 2021 la intrarea în Anglia

Guvernul Marii Britanii a revizuit condițiile de intrare pe teritoriul Angliei, anunță Ministerul român de Externe. Pe lângă autoizolarea de zece zile, cei care intră în țară trebuie să își facă două teste. Noile măsuri au intrat în vigoare pe 15 februarie 2021 (lista completa a noilor masuri aici).

Astfel, toate persoanele supuse măsurii de autoizolare sunt obligate să efectueze, suplimentar, în intervalul de 10 ziledouă teste moleculare pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Primul test trebuie efectuat în cea de a doua zi de la sosire, iar cel de-al doilea va fi efectuat în a opta zi de la sosire.

Costurile aferente testării sunt suportate de către persoanele în cauză

Costurile aferente testării sunt suportate de către persoanele în cauză, iar programarea pentru testare trebuie efectuată înaintea călătoriei.

Detalii cu privire la procedura testării suplimentare sunt disponibile aici: https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england.

În situația în care unul dintre cele două teste este pozitiv, perioada de autoizolare se prelungește cu încă 10 zile, de la momentul testării.

Marea Britanie: Poliția lansează acțiuni dure pentru respectarea măsurilor anti-COVID. Amendați pentru că au mers în grup la McDonald’s

Alte condiții ce trebuie îndeplinite pentru a putea intra în Anglia:

Totodată, MAE reamintește că celelalte măsuri privind condițiile de intrare în Anglia rămân în vigoare. Astfel, toate persoanele care sosesc în Anglia sunt obligate:

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scandal imens în Marea Britanie. The Guardian: Personalul medical, instruit „să nu resusciteze” persoane cu dizabilități bolnave de COVID

Sute de mii de afaceri din Marea Britanie s-au închis în perioada carantinei