in

Consiliul Westminster cere ajutor în problema romilor de la Marble Arch

Consilierul Nickie Aiken i-a scris ambasadorului român Ion Jinga, cerându-i să intervină pe lângă autoritățile din România pentru rezolvarea problemei romilor campați în Marble Arc, scrie The Times.El a solicitat formarea unui grup de lucru, din care să facă parte și polițiști români, care să lucreze în baza unor prerogative europene. Aiken susține că se cheltuiesc aproximativ 500.000 de lire pe an de la bugetul Consilului Wetminster cu problema cerșetorilor romi din centrul Londrei.

Romii din Park Lane: “Am venit să ne ajute regina!”

Din cele 292 de persoane arestate pentru cerșit în cartierul Westminster anul trecut, 200 erau români, a declarat consilierul Nickie Aiken.

Romii care s-au stabilit la Marble Arch, spune sursa citată, sunt acuzați că alimentează comportamente antisociale în zonă. Cel puțin 60 de persoane cerșesc și dorm acolo sub cerul liber, scrie The Times, iar unele și-au amenajat locuri de dormit în Hyde Park.

Romii se adăpostesc în grădina memorialului 9/11

În continuarea materialului se reamintește de acțiunea de luna trecută, din Hendon, când aproximativ 70 de imigranți ilegali români au fost scoși de pe un teren de fotbal dezafectat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Razie printre români

Trebuie să muncim 25 de ani pentru un apartament cu 4 camere