in

COVID-19: Marea Britanie anunță peste 100 de morți într-o singură zi pentru prima dată în patru luni

Alte 17.234 de cazuri de infectare cu COVID-19 și peste 140 de decese au fost raportate în Marea Britanie, în ultimele 24 de ore, conform cifrelor de pe tabloul de bord al guvernului privind Covid-19, scrie BBC.

Noile cifre marchează o creștere față de ultimele 24 de ore și duce numărul total cazurilor din Marea Britanie la 617.688.

Există, de asemenea, o creștere a numărului de decese raportate. Astfel, alte 143 de decese în decurs de 28 de zile de la o testare pozitivă au fost înregistrate marți, aproape de trei ori mai mult decât în ziua precedentă.

Duminică, 11 octombrie, erau 4.367 de persoane spitalizate cu coronavirus.

Boris Johnson anunță noile măsuri restrictive pentru nordul Angliei. Ce orașe intră în carantină și ce înseamnă restricțiile pe trei niveluri

Numărul tot mai mare de decese din cauza coronavirusului în Marea Britanie reamintește că trebuie să respectăm regulile, spun experții medicali.


Dr. Yvonne Doyle, director medical al Public Health England, a declarat că numărul cazurilor crește acum în rândul persoanelor în vârstă, iar cifra internărilor în spitale crește, de asemenea.

„Cu toții trebuie să ne facem datoria noastră pentru a ajuta la controlul virusului, respectând restricțiile, menținând distanța socială, purtând mască în spațiile închise și spălându-ne mâinile în mod regulat”, a mai spus oficialul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Liderii UE spun că nu se mai poate avea încredere în Marea Britanie și vor reguli dure de aplicare a unui tratat comercial

Lista țărilor din care se intră în carantină la sosirea în România, de pe 15 octombrie. Ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie