in

Creștere a infecțiilor cu COVID-19 cu 54% într-o săptămână. Londra, la un pas de „lockdown”

Numărul infecțiilor cu COVID-19 crește, potrivit unei analize a datelor oficiale, cifra rezidenților din Marea Britanie diagnosticați în fiecare zi fiind acum cu 54% mai mare decât în ​​urmă cu o săptămână.

Sute de mii s-au adunat la pub-uri, restaurante și frizerii după ce toate s-au deschis, pe 4 iulie, după luni de restricții impuse din cauza pandemiei. Oamenii de știință au avertizat că relaxarea va duce la creșterea infecțiilor – în timp ce alții au insistat că este timpul ca națiunea „să învețe să trăiască cu virusul”, scrie Daily Mail.

Statisticile guvernamentale arată că infecțiile cu Covid-19 au început să crească la câteva zile după ce britanicii au primit libertatea de a se bucura de vară.

Infecțiile au început să scadă la mijlocul lunii august, dar nu este clar de ce. Spre sfârșitul lunii, numărul a început să crească și mai ales că milioane de copii s-au întors la școală, iar majoritatea oamenilor au revenit la muncă.

Noi măsuri COVID-19 în Marea Britanie. Muncitorii și lucrătorii independenți vor primi în continuare bani. Durata de rambursare a împrumuturilor, extinsă

Rata de creștere au scăzut la mijlocul lunii septembrie, când prim-ministrul Boris Johnson a introdus „regula celor șase” într-o încercare disperată de a reduce creșterea numărului de cazuri de coronavirus. Numărul mediu de infecții a scăzut în fiecare zi până pe 19 septembrie, arată statisticile guvernamentale.


Apoi, au crescut timp de șase zile consecutive. Șefii din domeniul sănătății au anunțat astăzi alte 6.874 de cazuri, ceea ce înseamnă că media pe șapte zile este cu 54% mai mare decât era în urmă cu o săptămână. În schimb, rata de ieri a fost cu 48% mai mare decât joia trecută.

Datele guvernamentale arată că aproximativ 20 din 1.000 de oameni sunt depistați pozitiv acum, față de 15, în 12 septembrie.

Potrivit publicației citate, autoritățile din Londra au pus orașul pe lista localităților avute în vedere pentru impunerea mai multor restricții. Deocamdată, au fost puse în „lockdown” orașele Wigan, Stockport, Blackpool, Leeds și o parte din Țara Galilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iarnă în toată regula în Marea Britanie. Zăpadă și temperaturi de -5 grade Celsius în nordul Angliei și în Scoția

finanţele Reginei Elisabeta

Criză la Buckingham. Finanţele Reginei Elisabeta II, afectate de pandemie