in

Cum a încălcat Boris propriile reguli de lockdown. Premierul, surprins la 11 kilometri de reședința sa

Premierul britanic Boris Johnson a fost surprins încălcând propriile reguli de lockdown. Johnson se afla cu bicicleta în Parcul Olimpic din Stratford, la 11 kilometri de reședința sa.

Ghidul oficial al Guvernului privind exercițiile fizice în timpul restricțiilor arată că acestea trebuie limitate la o dată pe zi, iar oamenii „nu trebuie să călătorească în afara zonei unde locuiesc”.

Mai mult decât atât, parcul era aglomerat de familii care făceau exerciții fizice, iar premierul a declarat apoi că a fost îngrijorat de ceea ce a văzut în zonă.

Bors Johnson a ținut o întâlnire ulterior cu colegii de cabinet, pentru a discuta despre lockdown.

O sursă a declarat pentru Evening Standard că: „A observat cât de ocupat era parcul și a comentat acest lucru la întâlnirea de aseară. Era îngrijorat dacă oamenii respectă regulile și era îngrijorat după plimbarea cu bicicleta prin parc.”

Boris Johnson a primit permisiunea reginei de a face mișcare în grădinile Palatului Buckingham


Jurnaliștii au întrebat dacă premierul a mers cu bicicleta până în parc sau a fost condus acolo cu un vehicul, pentru plimbarea cu bicicleta, însă nu au primit un răspuns oficial.

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au subliniat că există spații verzi mai aproape de casa premierului, din Westminster, unde putea face exerciții.

Între timp, ministrul vaccinărilor le-a spus oamenilor să nu se așeze pe băncile din parcuri pentru a discuta cu prietenii, pe fondul îngrijorării tot mai mari cu privire la încălcarea regulilor.

În weekend, polițiștii au reținut și încătușat o femeie care se afla pe o bancă, la aproximativ aceeași distanță de locuința sa ca și primul ministru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În loc să stea în carantină, o româncă întoarsă din Marea Britanie a plecat să se relaxeze la munte

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de Pretutindeni, a murit de Covid