in

Cum a premiat Regina Marii Britanii o fabrică de… jucării sexuale. Simbolul calității și al succesului

Regina Elisabeta II a Marii Britanii a onorat cea mai mare companie de jucării sexuale din Marea Britanie.

„Lovehoney”, cu sediul în Bath, a primit în ultimii șase ani premiul Queen’s for Enterprise pentru „o creștere remarcabilă continuă”.

Exporturile companiei au crescut de la 12 milioane de lire sterline, la 56 de milioane de lire sterline, din 2015 – o creștere de 365%, arată Metro.

Premiul va permite acum companiei Lovehoney să utilizeze emblema „Queen’s Award” în publicitate, marketing și ambalaje timp de cinci ani și este considerat un simbol al calității și al succesului.

Debbie Bond, directorul comercial al Lovehoney, a declarat: „Suntem încântați că am primit recunoaștere oficială din partea reginei. Majestatea Sa a fost un susținător minunat al lui Lovehoney, pe măsură ce am devenit cel mai important brand de sănătate sexuală din lume.”

Regina Elisabeta II vrea să se retragă de la tron după moartea Prințului Philip. Cine urmează să îi preia atribuțiile


„Patronatul regal ne va ajuta să creăm mai multe locuri de muncă în Bath și în birourile noastre internaționale și să răspândim mesajul fericirii sexuale la nivel global”, a continuat Bond.

Premiul a fost descris drept „cel mai înalt premiu pentru succesul afacerilor”.

Lovehoney este cel mai mare magazin cu vânzare online pentru adulți din Marea Britanie. După lansarea sa, compania are acum opt site-uri web la nivel global, inclusiv în SUA, Australia, Franța, Germania, Spania, UE, Canada și Noua Zeelandă. De asemenea, are o bază de clienți de 2,2 milioane de persoane și 300 de angajați.

Extinderea globală a li Lovehoney a fost stimulată prin acordarea drepturilor oficiale de a produce toate produsele din Fifty Shades of Grey.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie a hotărât să nu trimită vaccinuri Indiei, țară grav afectată de coronavirus

Zeci de câini furați, salvați dintr-o canisă ilegală din Surrey. Trei femei arestate