Menu
in

Decesele zilnice de COVID-19 cresc în Mare Britanie. Cea mai ridică cifră a morților din ultimele șase luni

Marea Britanie a înregistrat 608 decese de COVID-19 în 24 de ore, chiar a doua zi după ce premierul Boris Johnson a anunțat că va ridica toate restricțiile pe 2 decembrie, iar oamenii vor putea să facă cumpărături pentru Crăciun fără restricții.

În același timp, Marea Britanie a înregistrat cel mai mic număr de teste pozitive, ceea ce, scrie Daily Mail, ar însemna că măsurile restrictive din Anglia funcționează.

Numărul infectărilor din ultimele 24 de ore a fost în scădere cu 43,6% față de cele 20.051 de marțea trecută, pe 17 noiembrie, și cu 27% mai mici față de cele 15.450, cu o zi înainte.

Anglia și Țara Galilor: Mai multe decese săptămânale de COVID-19 decât în luna mai

Cazurile zilnice sunt cele mai scăzute din 2 octombrie, când au fost diagnosticați cu COVID-19 mai puțin de 7.000 de britanici.

Cele 608 de decese din ultimele 24 de ore reprezintă cel mai mare total zilnic din data de 12 mai, când s-au înregistrat 614 victime. Cu toate acestea, există semne că decesele încep să scadă, deoarece numărul de morți de astăzi este cu doar 1,7% mai mare decât marțea trecută, când au existat 598 de victime.

Experții anticipează că decesele vor începe să se reducă luna viitoare, după încheierea celui de-al doilea lockdown național.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version