in

Declaraţii rasiste ale unui consilier local: “Toţi imigranţii să fie declaraţi ilegali”Un consilier local din Tara Galilor a făcut pe Facebook mai multe declaraţii anti-imigraţie care au declanşat un imens scandal. Potrivit WalesOnline, Mike Harris (foto), ales în consiliul din Torfaen în mai pentru a reprezenta Pontypool, a susţinut că toţi imigranţii din UK ar trebui clasificaţi drept ilegali.

Aş pune un gard în jurul întregului Regat Unit şi aş opri orice imigrant ilegal cu efect imediat. Înainte de construirea gardului aş grăbi o lege prin Parlament pentru a reclasifica toţi imigranţii ca fiind ilegali”.

Comentariile au fost criticate pe Facebook de consilierul laburist David Daniels, care a scris: «Spuneţi în mod serios că aţi saluta ideea reclasificării tuturor imigranţilor ca ilegali?

Cât de departe în istoria familiei fiecărui cetăţean sugeraţi să mergem? Sunt destul de sigur că dacă aş urmări înapoi destul de mult arborele genealogic al familiei mele, probabil aş descoperi că nu erau în totalitate “britanici”».

Harris a răspuns: “David, sunt un fost militar britanic care vrea să vadă din nou Grandoarea Britaniei. Noi o duceam bine-mersi în ştiinţă şi antreprenoriat înainte ca imigraţia să înceapă să scape de sub control. Britanicii nativi sunt acum trataţi ca cetăţeni de mâna a doua în propria lor ţară, în timp ce solicitanţii de azil şi imigranţii sunt împinşi în faţă la cozile pentru locuinţe sociale, locuri de muncă şi beneficii”

“Oraşe din întreaga noastră frumoasă ţară seamănă acum cu părţi ale Asiei şi Africii. Extremismul islamic înfloreşte pe străzile din Marea Britanie. Ce ar gândi eroii noştri de război dacă ar putea vedea Marea Britanie astăzi? Ei s-au luptat pentru a păstra această ţară britanică. Ei s-au luptat pentru a ne păstra naţiunea liberă, suverană şi independentă. Ei nu s-au luptat pentru multiculturalism, corectitudine politică, s-au pentru a ne vedea ţara inundată de străini şi propriii noştri oameni transformaţi în cetăţeni de mâna a doua. Este vremea să stopăm orice imigraţie, altfel ne vom pierde identitatea”.

“Aş face un gard în jurul întregului Regat Unit”

Membrul adunării laburiste din Torfaen, Lynne Neagle, a spus: “Aceste comentarii pline de ură din partea consilierului independent Mike Harris nu-şi găsesc locul în Torfaen sau în societatea modernă.

Mă aştept ca Ombudsman să ia măsuri împotriva remarcilor consilierului Harris. Faptul că lui i-ar plăcea să îi expulzeze pe toţi aceia care au ales să se mute în ţara noastră ca să trăiască sugerează că este incapabil să-şi exercite atribuţiile în mod corect”.

Parlamentarul laburist pentru Torfaen, Paul Murphy, a spus: “Într-o vară care a arătat tot ce e mai bun despre moderna Mare Britanie, este dezamăgitor să vezi un consilier cu opinii atât de extreme şi pline de ură.

Aici în Torfaen, mereu ne mândrim că sunt toleranţi, până la urmă mulţi dintre noi au venit din Irlanda sau din sud-vestul Angliei pentru a munci în zonă, în minele de cărbuni sau fier şi în oţelării. Sper ca Harris să reflecteze la această istorie înainte să facă asemenea declaraţii incendiare”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ofensivă contra chiriaşilor ilegali

Liviu Dragnea, urmărit penal în dosarul fraudării referendumului