in

Dezvăluiri incendiare. Ce se întâmplă la moartea Reginei Elisabeta II. Protocolul a fost DAT PUBLICITĂȚII

Funeraliile Regelui George VI

Aranjamentele precise pentru moartea reginei Elisabeta a II-a au fost elaborate pentru ceea ce va fi inevitabil un moment fără precedent în viața națiunii britanice.

Moartea celui mai longeviv monarh al țării va declanșa 11 zile de evenimente oficiale, inclusiv aderarea la tron a prințului Charles, culminând cu o înmormântare de stat.

Se așteaptă ca mulțimi vaste să ajungă în capitală pentru a o vedea pentru ultima oară pe suverană, înainte de slujba de la Abația Westminster.

Documentele obținute de Politico detaliază „Operațiunea London Bridge” și includ măsuri oficiale cu privire la modul în care se va face față mulțimilor ce vor ajunge în capitală.

Planurile pentru decesul reginei se schimbă în mod regulat și nu este clar dacă documentele scurse în Politico reprezintă cele mai actualizate aranjamente, scrie Metro.

Potrivit documentelor, primul ministru va fi informat mai întâi și va face o declarație națiunii.


Prințul Charles, care va fi proclamat rege a doua zi, va vorbi națiunii, la câteva ore după prim-ministru.

Apoi, acesta va începe un turneu național pentru a participa la serviciile de pomenire din Marea Britanie, în timp ce la Londra se desfășoară o serie de repetiții pentru evenimentele oficiale.

Regina Marii Britanii, ultima „victimă” a militanților BLM. Ce s-a întâmplat cu portretul suveranei de la Universitatea Oxford

Guvernul planifică o operațiune masivă de securitate pentru a face față mulțimilor în ceea ce privește cazarea, rețele de transport, sănătate, poliție și servicii de bază, toate putând fi extinse până la capacitatea maximă.

Potrivit raportului, sicriul reginei va sta 23 de ore pe zi, timp de trei zile, la Palatul Westminster.

Oficialii cred că au capacitatea de a organiza înmormântarea, dar implicațiile asupra securității vor fi inevitabil uriașe, inclusiv monitorizarea oricărei amenințări de terorism.

Un nou set de provocări va fi, de asemenea, prezent în cazul în care Regina va muri în timpul pandemiei de Covid-19, inclusiv aranjamente pentru a-i aduce pe lideri mondiali și echipele lor la înmormântare.

Rămâne neclar dacă „ziua de doliu național” proclamată pentru înmormântare, va fi o sărbătoare formală.


Dezvăluiri incendiare. Ce se întâmplă la moartea Reginei Elisabeta II. Protocolul a fost DAT PUBLICITĂȚII…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.3]

căzut de la înălțime

IMAGINI ȘOCANTE într-un centru comercial din Harrow. O persoană a murit după ce a căzut de la înălțime

vaccinurile anti-COVID sigure

Anunț BOMBĂ în Marea Britanie. Vaccinurile anti-COVID nu sunt sigure pentru copiii cu vârste între 12 și 15 ani