in

Doi soți din Londra care au decedat de COVID în ianuarie au fost înmormântați în aceeași zi

Procesiune funerară a cuplului Eltham Brian Rawlings și Paula Bond a avut loc pe Eltham High Street, pe 1 martie. Cei doi au murit de Covid-19, în ianuarie, la doar șapte zile distanță unul de celălalt.

Din cauza restricțiilor, familia lui Brian și Paula au reușit să organizeze doar o mică ceremonie funerară.

Brian, în vârstă de 75 de ani, a murit pe 5 ianuarie, iar Paula, în vârstă de 73 de ani, a murit la doar șapte zile mai târziu, pe 12 ianuarie.

Amândoi sufereau de alte afecțiuni când s-au infectat cu Covid-19 – Brian avea BPOC și emfizem, în timp ce Paula fusese diagnosticată cu Alzheimer.

Scandal imens în Marea Britanie. The Guardian: Personalul medical, instruit „să nu resusciteze” persoane cu dizabilități bolnave de COVID

Prietena apropiată a familiei, Claudine Farrugia, în vârstă de 45 de ani, din sud-estul Londrei, a declarat pentru MyLondon: „Erau oameni cu adevărat minunați. Erau una dintre acele familii pe care toată lumea le cunoaște. Este tragic, au fost atât de plini de viață chiar și în ultimele zile, în ciuda bolilor lor. Au fost fericiți. ”

Brian și Paula au fost foarte iubiți în comunitatea lor și au avut mulți prieteni în Tenerife, unde au locuit câțiva ani.

Doar 30 de persoane au voie să participe la înmormântări, iar familia și prietenii celor doi au decis să organizeze un cortegiu funerar, astfel încât cât mai mulți să-și poată aduce omagiul.

După slujbă, cortegiul a coborât pe Eltham High Street spre cimitirul Hither Green, pentru înmormântare.

Brian și Paula au fost înmormântați alături de fiul lor, Benn Rawlings, și de nepotul lor, Thumper, care a murit în 2003.
Autoritățile din Marea Britanie continuă să caute o persoană infectată cu varianta braziliană a COVID

Marea Britanie nu a informat țările UE despre condamnarea a peste 100.000 de infractori străini. Mulți dintre ei, din România