in

Două persoane vaccinate în Marea Britanie au avut reacții adverse. Ce sfat dau autoritățile celor care doresc să se vaccineze

Două persoane care au fost imunizate marți, 8 decembrie, cu vaccinul Pfizer / BioNTech anti-Covid-19 au suferit reacții adverse.

La doar 24 de ore după ce Marea Britanie a devenit prima țară din lume care a început să foloosească vaccinul Pfizer / BioNTech împotriva Covid-19, autoritățile sanitare au raportat că două persoane au suferit efecte adverse și au a cerut celor care suferă de alergii cu „reacții severe” să nu se vaccineze. Doi lucrători din domeniul sănătății care au fost printre primii vaccinați au manifestat reacții.

Agenția de Reglementare a Medicamentelor din Marea Britanie a emis avertismente acum pentru toți cei care au reacții alergice la medicamente, unele alimente sau la alte vaccinuri în trecut.

A început campania de vaccinare în masă din Marea Britanie. Prima persoană imunizată, o bunică de 91 de ani

La scurt timp după ce au fost vaccinați, cei doi lucrători din domeniul sănătății au suferit „reacții anafilactice”, dar s-au recuperat după ce au primit tratamentul adecvat, potrivit autorităților sanitare. Aceste tipuri de reacții sunt bruște și generalizate, începând adesea cu senzații de furnicături și amețeli.

NHS Anglia a declarat că toate spitalele engleze care participă la acest program au fost informate. Autoritățile cer ca centrele în care se administrează vaccinurile să aibă facilități adecvate pentru a-i ajuta pe cei afectați în cazul unor reacții adverse.

Aparent, acești doi lucrători din domeniul sănătății au un istoric clinic cu alergii severe, potrivit presei britanice.

Regatul Unit a început ieri, 8 decembrie, vaccinarea în masă a populației împotriva coronavirusului prin furnizarea vaccinului Pfizer celor mai vulnerabile grupuri: vârstnici peste 80 de ani, personal din sănătate și asistență medicală.

Potrivit autorităților, vaccinul este eficient la șapte zile după ce o persoană primește a doua doză, deși există o anumită protecție la 12 zile după prima.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cerșetorii români i-au exasperat pe englezi. Poliția avertizează: „Nu le dați bani!”

Marea Britanie: Polițistă desfigurată de un adolescent pe care încerca să-l încătușeze