in

Director NHS Anglia: „Pregătiți-vă pentru o doză anti-COVID în fiecare iarnă!”

doză anti-COVID

Serviciul Național de Sănătate (NHS) din Anglia avertizează că sistemul sanitar se va confrunta cu o „iarnă ca niciuna alta” și că o doză anti-COVID va fi necesară anual.

„Pregătiți-vă pentru o doză de vaccin în fiecare iarnă!”, este mesajului directorului executiv al NHS Anglia, Amanda Pritchard.

Directorul executiv NHS Anglia a mai spus că NHS este pregătit în cazul în care i se va cere să livreze o campanie anuală de vaccinare, similară cu programul împotriva gripei din iarnă, transmite Daily Mail.

Potrivit declarațiilor acesteia, NHS se pregătește pentru lansarea anuală a vaccinului de rapel împotriva COVID-19.

Comitetul Mixt pentru Vaccinare și Imunizare (JCVI) a recomandat ca programul de administrare a dozelor suplimentare să include adulții cu vârste de la 40 de ani în sus.

„Am avut cel mai recent sfat de la JCVI cu privire la extinderea (rapelurilor) la persoanele de peste 40 de ani, precum și a administrării a doua doze tinerilor de 16 și 17 ani , și cred că ne putem aștepta la noi extinderi în viitor. Ne gândim deja la cum putem face vaccinuri de rapel anual, dacă sunt necesar”, a spus Amanda Pritchard.

Marea Britanie – peste 50.000 de infectări zilnice. Boris Johnson îi îndeamnă pe britanici să facă a treia doză

Aceasta îndeamnă persoanele nevaccinate să se prezinte pentru imunizare „cât mai curând posibil” din momentul în care sunt anunțate de autorități. Pritchard a evidențiat faptul că o treime dintre oameni au nevoie de o perioadă cuprinsă între două și cinci săptămâni pentru a se prezenta la sediul de vaccinare și a rezerva un loc, după ce sunt contactați cu privire la un rapel.

În acest timp, Ministerul Sănătății din Marea Britanie a informat că până în acest moment au fost administrate 13 milioane de doze de rapel în Marea Britanie, cei vaccinați depășind 1 milion în ultimele trei zile.

Profesorul Mike Tildesley, membru al grupului Scientific Pandemic Influenza Modeling (Spi-M), a explicat că vaccinările repetate ar putea fi făcute „în anii următori” în scopul de a menține Covid-19 la distanță cât mai mare de populația britanică.

În ciuda faptului că decesele cauzate de COVID au scăzut în ultimele două zile, datele oficiale demonstrează că mortalitatea a revenit la nivelurile înregistrate în martie.


…Director NHS Anglia: „Pregătiți-vă pentru o doză anti-COVID în fiecare iarnă!”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Se întâmplă și la case mai mari: Polițiștii au dat buzna la o adresă greșită în Marea Britanie

Se întâmplă și la case mai mari: Polițiști înarmați au dat buzna la o adresă greșită în Marea Britanie

cristale Swarovski

Londra: Iubita lui Alex Bodi și-a făcut praf mașina de 270.000 de lire sterline acoperită cu cristale Swarovski