in

După Ucraina urmează Republica Moldova? Rușii fac exerciții militare în Transnistria

După Ucraina urmează Republic Moldova? Rușii fac exerciții militare în Transnistria

Armata rusă a programat exerciții în Transnistria, regiunea separatistă pro-rusă din Republica Moldova.

Districtul militar vestic a făcut acest anunț joi, 24 februarie, în timp ce forțele ruse atacau Ucraina pe uscat și din aer.

Potrivit comunicatului, a fost instituită o zonă specială de antrenament pentru a exersa oprirea de vehicule inamice, scrie ProTV.

Armata rusă staționează în Transnistria de la începutul anilor 1990. Regiunea se învecinează cu Ucraina la est și este condusă de separatiști pro-ruși.

PANICĂ! Rusia are posibilitatea să trimită bombe nucleare spre LONDRA. Ar putea ucide milioane de oameni

„Unitățile de pușcași motorizate ale Grupului Operativ al Forțelor Ruse din Regiunea Transnistreană a Republicii Moldova (OGRF PRRM) au susținut o sesiune de pregătire practică privind pregătirea specială a contingentului militar rus al forțelor de menținere a păcii”, se arată în raportul citat de Interfax.

În timpul exercițiului, personalul militar al OGRF RRM a elaborat acțiuni pentru oprirea forțată a vehiculelor, folosind echipamentul special Yozh, după care „inamicul” a deschis focul.


„Personalul a ocupat poziții de tragere și a reținut un inamic simulat și, de asemenea, a împiedicat încercarea de a transporta articole interzise în Zona de Securitate”, a anunțat ZVO.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Boris Johnson consideră invadarea Ucraine „un atac barbar” al lui Vladimir Putin și promite „sancțiuni masive” asupra economiei Moscovei

Boris Johnson consideră invadarea Ucrainei „un atac barbar” al lui Vladimir Putin și promite „sancțiuni masive” asupra economiei Moscovei

Primarul Sadiq Khan vrea sancționarea drastică a oligarhilor ruși din Londra. Ce averi imense dețin aceștia în capitala britanică

Primarul Sadiq Khan vrea sancționarea drastică a oligarhilor ruși din Londra. Ce averi imense dețin aceștia în capitala britanică