in

Editorial The Sun: România, stat mafiotUn editorial din ziarul The Sun atacă, din nou, România şi Bulgaria. Deşi începe într-o notă optimistă, spunând că există români, polonezi, bulgari, nigerieni, somalezi foarte muncitori, continuă prin a spune că a menţionat special aceste naţionalităţi pentru că ele îngroaşă numărul celor din închisori. Ei sunt cei care răspund ospitalităţii britanice cu “violarea, uciderea şi jefuirea” cetăţenilor autohtoni.

“Inainte să-mi spună cineva că sunt rasist, uitaţi-vă la nişte date”, scrie editorialistul Trevor Kavanagh. Si continuă: “România şi Bulgaria sunt atât de corupte încât li s-a interzis să adere la UE după ce rapoartele Europol au arătat că sunt nişte state mafiote. Crimă organizată, droguri, prostituţie toate sunt în floare. Execuţiile stradale sunt evenimente de zi cu zi.”

“Dar UE este determinată să-i primească în casa comună. Le-a dat doi ani să-şi facă curat acasă şi apoi le-a primit, chiar dacă Europolul a avertizat că sunt la fel de corupte ca şi înainte”, a mai scris editorialistul de la The Sun.

Trevor Kavanagh avertizează că deja zeci de mii sunt Marea Britanie. Ei conduc bande de răufăcători, dar şi reţele de cerşetori, prin care-şi umplu buzunarele cu banii obţinuţi de copii de la britanicii cu suflet. “Când copiii abuzaţi de romi sunt luaţi în grija statului, părinţii lor sunt înnebuniţi să-i recupereze. Nu din dragoste, ci pentru circa 250.000 de lire pe an pe care-i obţin din cerşit”.

Editorialistul britanic mai scrie “In timp ce unii fură portofele, familiile cu 10-12 copii stau pe beneficiile date de stat, beneficii la care nici măcar nu visează la ei acasă”. El recunoşte că sunt mai mulţi români şi bulgari buni decât răi, dar “cei răi sunt inacceptabili în această ţară, unde imigraţia este cel mai exploziv subiect de campanie electorală, după economie.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alp Mehmet: Sigur vor veni pentru salarii mai mari

Cum au terorizat românii Marea Britanie