in

Filmul de scurt metraj al unui tânăr artist român va putea fi vizionat pe 12 septembrie pe marile ecrane digitale din Londra

Succes pe plan internațional pentru un tânăr din Suceava, artist și arhitect în devenire la Londra. Flavian Berar se află printre cei 30 de artiști debutanți care folosesc mediul audio-vizual ca mod artistic de comunicare, selectați în cadrul evenimentului “Class of 2021” organizat de renumita publicație de artă și cultură contemporană DAZED și organizația de artă CIRCA. anunță Monitorul de Suceava.

DAZED și CIRCA promovează renumiți artiști vizuali contemporani recunoscuți pe plan internaționali precum Ai Weiwei, Vivienne Westwood, David Hockney, dar și artiști din industria muzicală precum Billie Eilish, Lady Gaga sau Rihanna.

A murit Charlie Watts, bateristul trupei Rolling Stones. ”A murit liniștit într-un spital londonez, înconjurat de familia sa”

Selecția a fost făcută din 2.000 de aplicanți, 700 de lucrări și 30 de ore de mediu audio-vizual adresând tema de ‘Comuniune’ în lucrări a câte 2 minute și jumătate fiecare.

Filmul de scurt metraj va putea fi vizionat pe 12 septembrie pe marile ecrane digitale din Londra – Piccadilly Circus, Seoul – Coex K-Pop și Tokyo – Yunika Vision.

Unul dintre cei 30 de artiști va fi ales câștigătorul acestei ediții de către artista Marina Abramović în luna octombrie.

Absolvent al “Bartlett School Of Architecture” la “University College London”, Flavian utilizează filmul și animația ca medii artistice menite să aducă la viață arhitectura și materialitatea în contextul schimbării climatice dar și a oportunităților aduse de cea de-a patra revoluție industrială.

Deși la început de drum, acesta a acumulat experiență în ultimii ani lucrând în atelierele arhitecților Chris Wilkinson și Norman Foster, dar și pentru renumita scenografă Es Devlin.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român mort în Marea Britanie în urmă cu șase ani, autoritățile din țară nu au fost în stare să îi identifice familia

alimente contaminate Londra

Alertă de urgență la Londra, alimente „injectate cu substanță misterioasă” la Tesco, Waitrose și Sainsbury