in

Funeraliile Ducelui de Edinburgh. Prințul Harry se întoarce pentru înmormântarea bunicului său. Ce decizia s-a luat cu privire la Meghan Markle

Prințul Harry a discutat cu membrii familiei regale și planifică să se întoarcă în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, prințului Philip.

Soția lui Harry, Meghan Markle, va rămâne însă în California, fiind gravidă cu cel de-al doilea copil și preferând să nu se expună riscurilor.

Se pare că ducele de Sussex face aranjamente pentru prima sa călătorie acasă de când el și Meghan au renunțat la privilegiile regale și s-au mutat în Statele Unite. Va fi prima întâlnire cu familia sa pentru Harry, de la celebrul interviu acordat lui Oprah, luna trecută.

Sursele au declarat pentru The Mirror că prințul Harry a vorbit deja cu membrii familiei, inclusiv cu prințul Charles și cu verișoarele sale, Beatrice și Eugenie.

„A spus că vrea să fie cu toată lumea și deja făcea aranjamente pentru a veni acasă”, a precizat sursa.

Astăzi, 10 aprilie, cuplul a adus un scurt tribut prințului Philip. Într-o postare pe site-ul lor, Archwell, ducele și ducesa de Sussex i-au adus un omagiu Ducelui de Edinburgh.


A murit prințul Philip de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta: avea 99 de ani

Întoarcerea lui Harry în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului său va fi un moment esențial pentru familia regală, mai ales după dezvăluirile făcute de Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey.

Potrivit unor informații, Harry va fi testat pentru Covid-19 înainte de plecarea din SUA și la sosirea în Marea Britanie, în loc să fie supus carantinei normale de 10 zile, deși călătorii au voie să părăsească carantina dacă au rezultat negativ covid-19 după cinci zile.

Nu se știe unde va sta în timpul șederii sale în Marea Britanie și nici pentru cât timp va rămâne după înmormântare.
Crima din Plumstead. Român acuzat că și-a ucis partenera cu o foarfecă

Birmingham. Tânăr de 20 de ani, ucis de o mașină în parcarea unui supermarket