in

„Atacați centrele de vaccinare, școlile și primăriile!”. Grupurile anti-vaccin se pregătesc de război împotriva Guvernului britanic

război împotriva Guvernului britanic

Grupuri de persoane identificate drept anti-vacciniste desfășoară sesiuni de antrenament în stil militar, pentru pregătirea unui război împotriva Guvernului.

Alpha Men Assemble amenință că va viza centrele de vaccinare, școlile și primăriile, cu voluntari antrenați de foști membri ai Forțelor Armate.

Un reporter Daily Mail s-a infiltrat în grupul care se pregătește într-un parc din Staffordshire pentru acțiuni directe. Danny Glass, un fost membru al trupelor regale de elită, le-a cerut celor prezenți să „atace polițiști” și a avertizat că lupta „nu este pentru cei slabi de inimă”.

Aproximativ 100 de activiști au fost îndemnați să „atace centrele de vaccinare, școlile, colegiile, primăriile și direcțiile de sănătate publică din fiecare zonă”.

Potrivit Daily Mail, veterani ai armatei britanice antrenează zeci de voluntari în tehnici de luptă de stradă și kickboxing pentru a se asigura că aceștia sunt pregătiți „profesional” pentru acțiuni directe.

IMAGINI ȘOCANTE! Anti-vacciniștii din Marea Britanie amenință că vor trece la acțiuni VIOLENTE

Organizatorul – un local pe nume Paul – l-a instruit pe investigatorul Daily Mail în exerciții de box „în cazul în care ar fi nevoie” la proteste.


El a susținut, de asemenea, că are o listă de „600 de persoane care sunt pedofili criminali, își conduc propriile bordeluri și se adună la loji masonice”.

Un instructor a spus că voluntarii luptă într-un „război global” purtat între oameni și guvernele lor.

Alpha Men promovează și strânge fonduri pentru un grup de educație la domiciliu din Sussex – ai cărui tutori includ anti-vacciniști și foști membri BNP – astfel încât copiii să poată evita „îndoctrinarea de stat”.

Alpha Men Assemble a fost înființată luna trecută, dar numărul adepților a crescut de când a organizat o sesiune de antrenament pentru recruți în Littlehampton, West Sussex, acum două săptămâni.


…„Atacați centrele de vaccinare, școlile și primăriile!”. Grupurile anti-vaccin se pregătesc de război împotriva Guvernului britanic…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 4.3]

Peste 1.000 de incidente raportate în depozitele Amazon din Anglia

Peste 1.000 de incidente raportate în depozitele Amazon din Anglia

Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID

Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID