in

Tulpina OMICRON: Guvernul britanic se pregătește să ceară din nou lucrul de acasă și să închidă birourile

guvernul britanic

Guvernul britanic elaborează noi planuri pentru ca britanicii să lucreze de acasă și ca birourile se închidă pentru a stopa creșterea numărului de infectări cu varianta Omicron în perioada festivă, scrie Daily Mail care citează o „sursă guvernamentală”.

Prim-ministrul Boris Johnson a avertizat că noua variantă Omicron pare a fi „mai transmisibilă” decât tulpinile anterioare și se răspândește rapid în Marea Britanie.

Telegraph a raportat, de asemenea, că oficialii care lucrează la politica COVID au realizat modelări cu privire la impactul economic al închiderii birourilor.

De asemenea, se pare că miniștrii Michael Gove, și Nadine Dorries susțin introducerea pașapoartelor de vaccinare, în timp ce alți miniștri se opun.

Dar conservatorii l-au avertizat aseară pe premier că s-ar confrunta cu o reacție majoră dacă ar încerca să impună noi restricții pentru a controla răspândirea unei noi variante care a dus încă la internarea unei singure persoane în Regatul Unit.

Cazurile Omicron cresc în Marea Britanie care aprobă un nou medicament „eficient împotriva tuturor mutațiilor”

O sursă din Cabinet l-a îndemnat pe domnul Johnson să reziste apelurilor oamenilor de știință guvernamentali de a impune restricții, înainte ca amenințarea Omicron să fie cunoscută.

Sir Iain Duncan Smith a spus că guvernul trebuie să aibă încredere în protecția programului de vaccinare.

Numărul cazurilor de Omicron a ajuns la 437 în Regatul Unit

Pe de altă parte, primul ministru scoțian, Nicola Sturgeon, le-a cerut șefilor companiilor să spună angajaților să lucreze de acasă, dacă este posibil, până la jumătatea lunii ianuarie, iar guvernul de la Londra ar putea să ia în considerare să opteze pentru același sfat.

Unele companii au început deja să ia măsuri de precauție suplimentar, unde dintre ele spunându-le angajaților să lucreze de acasă.

Noua variantă Omicron este capabilă să evite vaccinurile mult mai bine decât oricare alta care a apărut de la începutul pandemiei, potrivit rezultatelor medicale din Africa de Sud care au fost anunțate ieri.

Totalul oficial al cazurilor de Omicron în Marea Britanie este acum de 437, după ce ieri au fost confirmate alte 101 de infectări.

O analiză separată, bazată pe date de la Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, sugerează că unul din 50 de cazuri din Anglia este acum infectat cu varianta Omicron.

Un total de 45.691 de cazuri de Covid au fost înregistrate ieri, și alte 180 de decese.


…Tulpina OMICRON: Guvernul britanic se pregătește să ceară din nou lucrul de acasă și să închidă birourile…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]

Universitatea Oxford a studiat activitatea Bisericii Ortodoxe Române în timpul pandemiei. La ce concluzie au ajuns cercetătorii britanici

Universitatea Oxford a studiat activitatea Bisericii Ortodoxe Române în timpul pandemiei. La ce concluzie au ajuns cercetătorii britanici

cocaină Marea Britanie

Român prins cu zeci de kilograme de cocaină în rezervorul mașinii la intrarea în Marea Britanie