in

Guvernul britanic alocă 6 miliarde de lire sterline pentru sistemul de sănătate

Guvernul britanic va aloca 6 miliarde de lire sterline pentru sistemul național de sănătate (NHS) pentru recuperarea întârzierilor cauzate de pandemie.

Ministrul britanic de Finanțe, Rishi Sunak, a anunțat că va debloca încă 6 miliarde de lire sterline pentru a ajuta serviciul britanic de sănătate publică (NHS) să recupereze întârzierile acumulate în timpul crizei sanitare, în cadrul noului buget.

Trezoreria britanică a precizat într-un comunicat: „Milioane de pacienți care așteaptă teste pentru un diagnostic sau operații care nu sunt urgente vor beneficia de o injecție de șase miliarde de lire sterline pentru a ajuta la resorbirea întârzierilor NHS în Anglia”.

Schema de ajutor pentru salariații din Marea Britanie, extinsă și în aprilie. Rishi Sunak: „Afacerile au nevoie de certitudine”

Din această sumă, 2,3 miliarde de lire sterline (2,7 miliarde de euro) vor fi folosite pentru a crea aproximativ 100 de centre de diagnosticare „cu ghișeu unic” pentru a depista bolile care pun viața în pericol, cum ar fi cancerul.

Un miliard și jumătate de lire sterline va fi folosit pentru „creșterea numărului de paturi, echipamente și noi centre chirurgicale”, potrivit Agerpres.

Rishi Sunak, ministrul de Finanțe, va prezenta în curând mult așteptatul său buget și orientările bugetare cu scopul de a redresa finanțele publice după creșterea datoriei generată de programele de sprijin economic din timpul pandemiei.


…Guvernul britanic alocă 6 miliarde de lire sterline pentru sistemul de sănătate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Persoanele complet vaccinate, scutite de testul PCR pentru ziua 2 în Anglia

Persoanele complet vaccinate, scutite de testul PCR pentru ziua 2 în Anglia

Imagini șocante în Anglia. Un bărbat cu o macetă aleargă oamenii ziua în amiaza mare

Imagini șocante în Anglia. Un bărbat cu o macetă aleargă oamenii ziua în amiaza mare