in

Halal jurnalism imparțial în UK! THE SUN își îndeamnă cititorii să voteze pentru ieșirea din UE

Tabloidul The Sun calcă în picioare orice norme jurnalistice, fiind doar trompeta patronului său, Rupert Murdoch. Miliardarul american născut în Australia este cunoscut pentru poziția sa proBrexit, iar cotidianul pe care îl editează în Marea Britanie îi ține isonul.

„Îi îndemnăm pe cititorii noștri să creadă „beLEAVE” (leave – a ieși – n.red.)  în Marea Britanie și să voteze pentru a ieși din UE la 23 iunie”, scrie The Sun în ediția din 13 iunie.

„Este ultima noastră șansă să ne îndepărtăm de mașinăria nedemocratică de la Bruxelles”, continuă influențarea cititorilor în The Sun.

„The Sun îi îndeamnă pe toți să voteze pentru IEȘIRE”, anunță tabloidul britanic.

În articol se mai scrie despre faptul că timp de 43 de ani Uniunea Europeană a devenit tot mai lacomă și risipitoare, și că nu a știut cum să iasă din criză, iar britanicii trebuie să corecteze la vot greșeala istorică uriașă de a intra în UE.

The Sun consideră că țara va fi mai bogată, mai sigură și mai liberă și va avea propriul destin, precum America, Canada, Australia sau Noua Zeelandă, așa cum a fost cu secole în urmă.

Dacă Marea Britanie rămâne în UE, ea va fi înghițită în câțiva ani de „extinderea necontenită a acestui stat federal controlat de Germania”, acuză belicos tabloidul lui Murdoch.

Pe parcursul articolului este atacat premierul Cameron, numit nătărău care a distrus viața liniștită a britanicilor.

Tabloidul dă exemple precum Grecia, Italia sau Spania, afectate grav de criză și acuză că țări mai sărace se alătură UE.

Cei care se luptă pentru rămânerea în UE sunt, în opinia The Sun, corporatiști, eurofili aroganți și băncile străine care înspăimântă acum populația cu „povești despre viața în afara UE”. Strategia acestora este denumită de The Sun „Proiectul Frica” și prezice: șomaj în masă, creșterea dobânzilor și a inflației, scăderea prețului la locuințe și chiar război mondial. Toate acestea, scrie The Sun, sunt prostii.

Articolul mai arată că dacă Marea Britanie va fi forțată să părăsească piața unică europeană, atunci poate face comerț cu 85% din țările globului, care nu sunt în această piață, iar influența sa ca cea de a cincea putere mondială va avea un cuvânt greu de spus.

 

„Țara noastră are o istorie glorioasă. Aceasta este șansa de a face Marea Britanie și mai mare, pentru a recăpăta democrația noastră, pentru a păstra valorile și cultura de care suntem pe bună dreptate mândri. UN VOT PENTRU IEȘIREA DIN UE ESTE UN VOT PENTRU O BRITANIE MAI BUNĂ”, conchide articolul din The Sun.

Ieșirea din Uniunea Europeană nu le va aduce britanicilor liniște și prosperitate

VIDEO – Român jignit într-un tren din Londra. „Du-te înapoi în țara ta! Ești un nimic!”

Reprezentantul Ziarului Românesc participă la ceremonia anunțării rezultatului referendumului din 23 iunie

Daily Express: Țigările românești de contrabandă invadează Marea Britanie

Brexit-ul este CONTAGIOS! Și germanii ar vota pentru ieșirea din UE

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Suporterii echipelor Steaua şi Dinamo s-au luat la bătaie la Paris. Au fost reţinute 9 persoane

Cât de mulţumiţi sunt britanicii de cariera lor. Cinci ocupații care îi fac fericiţi